En storm af svrd hent bog (EPUB PDF TXT)

En storm af sværd hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

En storm af sværd (e-bog) af George R. R. Martin

En storm af sværd


George R. R. Martin
En sang om Is og Ild/Game of Thrones, bind tre.

Vesterøerne er nu delt mellem flere konger, og de forskellige huse kæmper om magten og overlevelse. Alliancer bliver indgået og brudt. En blodig krig raser i riget – og vinteren bliver barskere.

Drengekongen Joffrey af huset Lannister sidder på Jerntronen og regerer De Syv Kongedømmer. Hans største rival lord Stannis står besejret og ydmyget tilbage som offer for den røde kvindes jalousi, troldkvinden, der indgyder frygt hos voksne mænd.

I Flodborg sidder den unge Robb Stark og planlægger at angribe Lannisterne, selvom de holder hans ene søster som gidsel i Kongshavn.

Hans anden søster er på flugt. Deres bastardbror Jon Sne befinder sig nord for Muren. Her har rebellen Mance Rayder samlet en hær af de forskellige stammer, en blanding af vilde og hensynsløse krigere, for at drage sydpå. Daenerys, den sidste af Drageslægten, blander sig også i kampen om tronen. Som fange må Jaime Lannister gå grueligt meget igennem, mens hans dværgebror Tyrion kommer højt på strå.

Vesterøerne er på randen af sammenbrud. Fremtiden er uvis; truslerne kommer både indefra og udefra. De Syv Kongedømmer er på nippet til at eksplodere i en veritabel storm af sværd.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • En storm af sværd.pdf
 • En storm af sværd.epub
 • En storm af sværd.txt
 • En storm af sværd.fb2
 • En storm af sværd.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • En storm af sværd

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • En storm af sværd.mp3


 • Genrer

  Skønlitteratur, Romaner

  Serie
  En sang om is og ild
  Nummer i serie
  3
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788702118261


  Pris Bøger:


  En storm af sværd.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  En storm af sværd.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  En storm af sværd.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  En storm af sværd.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  En storm af sværd.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  En storm af sværd.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen En storm af sværd Gratis

  Bogen af George R. R. Martin

 • En storm af sværd


 • En storm af sværd (e-bog) af George R. R. Martin

  TAGS:

  Hent En storm af sværd pdf e-bog; En storm af sværd Hent pdf; Hent e-bog En storm af sværd; Bog pdf En storm af sværd; En storm af sværd Hent e-bogen; Hent En storm af sværd txt e-bog; Hent e-bogen På danskEn storm af sværd; Hent pdf e-bogen På dansk En storm af sværd; Hent ePUB e-bog En storm af sværd; En storm af sværd Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog En storm af sværd; Hent DOC Bog En storm af sværd; En storm af sværd ePUB e-bog; DOCX e-bog En storm af sværd; Hent mobi e-bog En storm af sværd; Læs online En storm af sværd; Hent En storm af sværd doc e-bog; Læs online e-bog En storm af sværd; En storm af sværd Læs online Bog; En storm af sværd Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog En storm af sværd;
  Læs online Bog På danskEn storm af sværd; Hent En storm af sværd fb2 e-bog; En storm af sværd af George R. R. Martin;
  George R. R. Martin pdf; En storm af sværd af George R. R. Martin txt; En storm af sværd af George R. R. Martin epub;
  En storm af sværd af George R. R. Martin fb2; En storm af sværd af George R. R. Martin mobi; En storm af sværd af George R. R. Martin mp3; En storm af sværd af George R. R. Martin Læs online; George R. R. Martin Læs online e-bog; George R. R. Martin Læs online Bog; En storm af sværd læses Bog; Hent En storm af sværd læses Bog; En storm af sværd læses online bog mp3; En storm af sværd læses online bog

  Skriv et svar