En luftskipper fortller – og andre beretninger hent bog (EPUB PDF TXT)

En luftskipper fortæller – og andre beretninger hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

En luftskipper fortæller - og andre beretninger (e-bog) af Diverse forfattere

En luftskipper fortæller – og andre beretninger


Diverse forfattere
“Vi andre gik paa den vaade Eng og drev omkring og skuttede os i Regnen og Stormen med sjaskvaade Fødder. Pludselig lyder et voldsomt Skrald. Hestene stejler og springer rundt, Mændene nærmest Spilvognen danser Can-Can, Telefontruppen ryger ud af Krattet, som om nogen havde taget dem i Nakken. Saa lyder Raabet: Ballon brennt! Et Lynnedslag har tændt Ballonen i Brand, er derefter ad Staalwiren og Spilvognen gaaet ned i den vaade Jord og har derved givet de omkringstaaende og Hestene et elektrisk Stød. Paa samme Maade er det gaaet Telefontruppen.”

Sådan skriver en af de op mod 30.000 sønderjyder, der deltog i 1. verdenskrig på tysk side. Sønderjylland havde været tysk siden nederlaget i 1864, og det betød, at de unge danske mænd i regionen blev indrulleret i kejserens hær. 6.000 af dem mistede livet for en sag, der ikke var deres.

Foreningen af dansksindede sønderjydske Krigsdeltagere 1914-18 (DSK) samlede i perioden 1941-1972 vidnesbyrd fra disse unge mænd. Det blev til mere end 600 både dramatiske og hjerteskærende historier fra fronten. Denne udgivelse rummer alle de beretninger, der blev trykt i DSK’s årbog fra 1949.

Samtlige beretninger fra årbøgerne er udgivet som e-bøger under serienavnet “Øjenvidner 1914-1918”.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • En luftskipper fortæller – og andre beretninger.pdf
 • En luftskipper fortæller – og andre beretninger.epub
 • En luftskipper fortæller – og andre beretninger.txt
 • En luftskipper fortæller – og andre beretninger.fb2
 • En luftskipper fortæller – og andre beretninger.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • En luftskipper fortæller – og andre beretninger

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • En luftskipper fortæller – og andre beretninger.mp3


 • Længde
  81 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Historie og Arkæologi
  Serie
  Øjenvidner 1914-1918
  Nummer i serie
  9
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711336076


  Pris Bøger:


  En luftskipper fortæller – og andre beretninger.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  En luftskipper fortæller – og andre beretninger.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  En luftskipper fortæller – og andre beretninger.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  En luftskipper fortæller – og andre beretninger.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  En luftskipper fortæller – og andre beretninger.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  En luftskipper fortæller – og andre beretninger.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen En luftskipper fortæller – og andre beretninger Gratis

  Bogen af Diverse forfattere

 • En luftskipper fortæller – og andre beretninger


 • En luftskipper fortæller - og andre beretninger (e-bog) af Diverse forfattere

  TAGS:

  Hent En luftskipper fortæller – og andre beretninger pdf e-bog; En luftskipper fortæller – og andre beretninger Hent pdf; Hent e-bog En luftskipper fortæller – og andre beretninger; Bog pdf En luftskipper fortæller – og andre beretninger; En luftskipper fortæller – og andre beretninger Hent e-bogen; Hent En luftskipper fortæller – og andre beretninger txt e-bog; Hent e-bogen På danskEn luftskipper fortæller – og andre beretninger; Hent pdf e-bogen På dansk En luftskipper fortæller – og andre beretninger; Hent ePUB e-bog En luftskipper fortæller – og andre beretninger; En luftskipper fortæller – og andre beretninger Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog En luftskipper fortæller – og andre beretninger; Hent DOC Bog En luftskipper fortæller – og andre beretninger; En luftskipper fortæller – og andre beretninger ePUB e-bog; DOCX e-bog En luftskipper fortæller – og andre beretninger; Hent mobi e-bog En luftskipper fortæller – og andre beretninger; Læs online En luftskipper fortæller – og andre beretninger; Hent En luftskipper fortæller – og andre beretninger doc e-bog; Læs online e-bog En luftskipper fortæller – og andre beretninger; En luftskipper fortæller – og andre beretninger Læs online Bog; En luftskipper fortæller – og andre beretninger Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog En luftskipper fortæller – og andre beretninger;
  Læs online Bog På danskEn luftskipper fortæller – og andre beretninger; Hent En luftskipper fortæller – og andre beretninger fb2 e-bog; En luftskipper fortæller – og andre beretninger af Diverse forfattere;
  Diverse forfattere pdf; En luftskipper fortæller – og andre beretninger af Diverse forfattere txt; En luftskipper fortæller – og andre beretninger af Diverse forfattere epub;
  En luftskipper fortæller – og andre beretninger af Diverse forfattere fb2; En luftskipper fortæller – og andre beretninger af Diverse forfattere mobi; En luftskipper fortæller – og andre beretninger af Diverse forfattere mp3; En luftskipper fortæller – og andre beretninger af Diverse forfattere Læs online; Diverse forfattere Læs online e-bog; Diverse forfattere Læs online Bog; En luftskipper fortæller – og andre beretninger læses Bog; Hent En luftskipper fortæller – og andre beretninger læses Bog; En luftskipper fortæller – og andre beretninger læses online bog mp3; En luftskipper fortæller – og andre beretninger læses online bog

  Skriv et svar