Gudfar hent bog (EPUB PDF TXT)

Gudfar hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Gudfar (e-bog) af Dy Plambeck

Gudfar


Dy Plambeck
Som ung er Uffe passioneret biker, men da hans far dør, opsøger han sin mor, der forlod familien, mens han var lille. Hun bor ved Holbæk. Uffe flytter ind i hendes gæsteværelse og bor der endnu 30 år senere, den dag de rydder Ungdomshuset, hvor hans elskede guddatter Petring hænger ud.

Dy Plambecks Gudfar er en roman i tre tidsbilleder, 1974, 1954 og 2007, i tre tindrende miljøskildringer (motorcykeltræffet 4ever2wheel, cykelrytterstamværtshuset Pinden på Nørrebro og verden omkring en driftig, omsorgsfuld og lidt fuskende håndværker i provinsen), og endelig i to portrætter: af Uffe og af hans mor Tenna, overleveren, der giftede sig med nazibageren, forelskede sig i den troløse cykelrytter Erik-Frank og forlod sin lille søn for at blive servitrice på Færgekroen i Holbæk.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Gudfar.pdf
 • Gudfar.epub
 • Gudfar.txt
 • Gudfar.fb2
 • Gudfar.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Gudfar

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Gudfar.mp3


 • Genrer

  Skønlitteratur, Romaner

  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788702104554


  Pris Bøger:


  Gudfar.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Gudfar.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Gudfar.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Gudfar.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Gudfar.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Gudfar.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Gudfar Gratis

  Bogen af Dy Plambeck

 • Gudfar


 • Gudfar (e-bog) af Dy Plambeck

  TAGS:

  Hent Gudfar pdf e-bog; Gudfar Hent pdf; Hent e-bog Gudfar; Bog pdf Gudfar; Gudfar Hent e-bogen; Hent Gudfar txt e-bog; Hent e-bogen På danskGudfar; Hent pdf e-bogen På dansk Gudfar; Hent ePUB e-bog Gudfar; Gudfar Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Gudfar; Hent DOC Bog Gudfar; Gudfar ePUB e-bog; DOCX e-bog Gudfar; Hent mobi e-bog Gudfar; Læs online Gudfar; Hent Gudfar doc e-bog; Læs online e-bog Gudfar; Gudfar Læs online Bog; Gudfar Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Gudfar;
  Læs online Bog På danskGudfar; Hent Gudfar fb2 e-bog; Gudfar af Dy Plambeck;
  Dy Plambeck pdf; Gudfar af Dy Plambeck txt; Gudfar af Dy Plambeck epub;
  Gudfar af Dy Plambeck fb2; Gudfar af Dy Plambeck mobi; Gudfar af Dy Plambeck mp3; Gudfar af Dy Plambeck Læs online; Dy Plambeck Læs online e-bog; Dy Plambeck Læs online Bog; Gudfar læses Bog; Hent Gudfar læses Bog; Gudfar læses online bog mp3; Gudfar læses online bog

  Skriv et svar