Drop Business as Usual hent bog (EPUB PDF TXT)

Drop Business as Usual hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Drop Business as Usual (e-bog) af Richard Branson, None Ebury Press - Random House

Drop Business as Usual


Richard Branson
Kan man finde mening i livet, gøre verden til et bedre sted og samtidig tjene penge?

Richard Bransons klare svar er ja! I denne bog fortæller han på sin unikke og motiverende måde, hvordan han selv og mange andre gør det, og hvordan vi alle sammen kan bidrage. Vi får et bedre liv som mennesker, når vi bidrager positivt til verden.

”At skrive en check kan have indflydelse på hundredvis af menneskers liv, men hvis hele forretningen indstilles på at skabe forandring, kan det påvirke millioner af menneskeliv og give alle medarbejderne i din virksomhed en helt ny mening med tilværelsen. Det er denne filosofi, der bringes til live her i bogen gennem fortællingerne om de personer, som har valgt en radikalt anderledes vej til et nyt forretningsområde – nemlig at gøre det rigtige i forhold til Jorden og dens befolkning og skabe forandring i den gode sags tjeneste.”

Drop business as usual betyder, at vi skal droppe den gamle måde at gøre tingene på til fordel for en måde, som er mere ærlig og hjælpsom for verden.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Drop Business as Usual.pdf
 • Drop Business as Usual.epub
 • Drop Business as Usual.txt
 • Drop Business as Usual.fb2
 • Drop Business as Usual.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Drop Business as Usual

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Drop Business as Usual.mp3


 • Genrer

  Faglitteratur, Økonomi og Ledelse

  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788702140729


  Pris Bøger:


  Drop Business as Usual.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Drop Business as Usual.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Drop Business as Usual.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Drop Business as Usual.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Drop Business as Usual.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Drop Business as Usual.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Drop Business as Usual Gratis

  Bogen af Richard Branson

 • Drop Business as Usual


 • Drop Business as Usual (e-bog) af Richard Branson, None Ebury Press - Random House

  TAGS:

  Hent Drop Business as Usual pdf e-bog; Drop Business as Usual Hent pdf; Hent e-bog Drop Business as Usual; Bog pdf Drop Business as Usual; Drop Business as Usual Hent e-bogen; Hent Drop Business as Usual txt e-bog; Hent e-bogen På danskDrop Business as Usual; Hent pdf e-bogen På dansk Drop Business as Usual; Hent ePUB e-bog Drop Business as Usual; Drop Business as Usual Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Drop Business as Usual; Hent DOC Bog Drop Business as Usual; Drop Business as Usual ePUB e-bog; DOCX e-bog Drop Business as Usual; Hent mobi e-bog Drop Business as Usual; Læs online Drop Business as Usual; Hent Drop Business as Usual doc e-bog; Læs online e-bog Drop Business as Usual; Drop Business as Usual Læs online Bog; Drop Business as Usual Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Drop Business as Usual;
  Læs online Bog På danskDrop Business as Usual; Hent Drop Business as Usual fb2 e-bog; Drop Business as Usual af Richard Branson;
  Richard Branson pdf; Drop Business as Usual af Richard Branson txt; Drop Business as Usual af Richard Branson epub;
  Drop Business as Usual af Richard Branson fb2; Drop Business as Usual af Richard Branson mobi; Drop Business as Usual af Richard Branson mp3; Drop Business as Usual af Richard Branson Læs online; Richard Branson Læs online e-bog; Richard Branson Læs online Bog; Drop Business as Usual læses Bog; Hent Drop Business as Usual læses Bog; Drop Business as Usual læses online bog mp3; Drop Business as Usual læses online bog

  Skriv et svar