Katla og Kns 2 Dvrgenes huler hent bog (EPUB PDF TXT)

Katla og Knøs 2: Dværgenes huler hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Katla og Knøs 2: Dværgenes huler (e-bog) af Peter Gotthardt, Peter Gotthardt, Jonas Holm Hansen

Katla og Knøs 2: Dværgenes huler


Peter Gotthardt
Kongen bliver truet på livet af de dødsensfarlige blodsøstre. Men de finder hurtigt ud af, at han kan kun dræbes med det magiske sværd Tyrfing. Nu leder blodsøstrene land og rige rundt efter Tyrfing – men lige i hælene på dem er Katla og Knøs! Med sig på rejsen har de krigeren Bjarke og skjoldmøen Hervør.

Kun dværgene ved, hvor sværdet er henne. Men de jager alle fremmede væk. Katla og Knøs prøver at gøre sig gode venner med de hidsige dværge. Men for at gøre det må de først narre en flok barske røvere.

***

Spændende, tempofyldt og en smule uhyggelig nordisk fantasyserie af Peter Gotthardt.

“Dværgenes huler” er andet bind i serien om Katla og Knøs.
Der er planlagt i alt 8 bind.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Katla og Knøs 2: Dværgenes huler.pdf
 • Katla og Knøs 2: Dværgenes huler.epub
 • Katla og Knøs 2: Dværgenes huler.txt
 • Katla og Knøs 2: Dværgenes huler.fb2
 • Katla og Knøs 2: Dværgenes huler.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Katla og Knøs 2: Dværgenes huler

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Katla og Knøs 2: Dværgenes huler.mp3


 • Længde
  80 sider

  Genrer

  Børnebøger, 9-12 År, Science Ficton og Fantasy, Fantasy
  Serie
  Katla og Knøs
  Nummer i serie
  2
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771053708


  Pris Bøger:


  Katla og Knøs 2: Dværgenes huler.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Katla og Knøs 2: Dværgenes huler.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Katla og Knøs 2: Dværgenes huler.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Katla og Knøs 2: Dværgenes huler.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Katla og Knøs 2: Dværgenes huler.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Katla og Knøs 2: Dværgenes huler.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Katla og Knøs 2: Dværgenes huler Gratis

  Bogen af Peter Gotthardt

 • Katla og Knøs 2: Dværgenes huler


 • Katla og Knøs 2: Dværgenes huler (e-bog) af Peter Gotthardt, Peter Gotthardt, Jonas Holm Hansen

  TAGS:

  Hent Katla og Knøs 2: Dværgenes huler pdf e-bog; Katla og Knøs 2: Dværgenes huler Hent pdf; Hent e-bog Katla og Knøs 2: Dværgenes huler; Bog pdf Katla og Knøs 2: Dværgenes huler; Katla og Knøs 2: Dværgenes huler Hent e-bogen; Hent Katla og Knøs 2: Dværgenes huler txt e-bog; Hent e-bogen På danskKatla og Knøs 2: Dværgenes huler; Hent pdf e-bogen På dansk Katla og Knøs 2: Dværgenes huler; Hent ePUB e-bog Katla og Knøs 2: Dværgenes huler; Katla og Knøs 2: Dværgenes huler Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Katla og Knøs 2: Dværgenes huler; Hent DOC Bog Katla og Knøs 2: Dværgenes huler; Katla og Knøs 2: Dværgenes huler ePUB e-bog; DOCX e-bog Katla og Knøs 2: Dværgenes huler; Hent mobi e-bog Katla og Knøs 2: Dværgenes huler; Læs online Katla og Knøs 2: Dværgenes huler; Hent Katla og Knøs 2: Dværgenes huler doc e-bog; Læs online e-bog Katla og Knøs 2: Dværgenes huler; Katla og Knøs 2: Dværgenes huler Læs online Bog; Katla og Knøs 2: Dværgenes huler Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Katla og Knøs 2: Dværgenes huler;
  Læs online Bog På danskKatla og Knøs 2: Dværgenes huler; Hent Katla og Knøs 2: Dværgenes huler fb2 e-bog; Katla og Knøs 2: Dværgenes huler af Peter Gotthardt;
  Peter Gotthardt pdf; Katla og Knøs 2: Dværgenes huler af Peter Gotthardt txt; Katla og Knøs 2: Dværgenes huler af Peter Gotthardt epub;
  Katla og Knøs 2: Dværgenes huler af Peter Gotthardt fb2; Katla og Knøs 2: Dværgenes huler af Peter Gotthardt mobi; Katla og Knøs 2: Dværgenes huler af Peter Gotthardt mp3; Katla og Knøs 2: Dværgenes huler af Peter Gotthardt Læs online; Peter Gotthardt Læs online e-bog; Peter Gotthardt Læs online Bog; Katla og Knøs 2: Dværgenes huler læses Bog; Hent Katla og Knøs 2: Dværgenes huler læses Bog; Katla og Knøs 2: Dværgenes huler læses online bog mp3; Katla og Knøs 2: Dværgenes huler læses online bog

  Skriv et svar