Kolonien hent bog (EPUB PDF TXT)

Kolonien hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Kolonien (e-bog) af Pierre Robert

Kolonien


Pierre Robert
Om aftenen den 10. september 1984 forsvinder den 33-årige danske maskiningeniør Martin Damgaard. Dagen efter bliver hans bil fundet efterladt i vejsiden med nøglen i tændingen, men der er ingen spor efter Martin selv. Politiet formoder, at Martin er blevet offer for en forbrydelse. Men på trods af en langvarig efterforskning, dukker der ingen yderligere spor op i sagen. Håbet svinder med tiden, og i 1991 bliver Martin Damgaard erklæret for død.

I 2006 rejser en ung canadier til Danmark og hævder, at haner Martin Damgaards søn. Canadieren kalder sig Pierre Robertog medbringer et manuskript, som øjensynligt forklarer den sporløse forsvinding. Hvis manuskriptet er opdigtet, har Martin Damgaard begået et utilgiveligt forræderi imod sin familie. Men hvis historien tages for pålydende, ændrer det i dramatisk grad vores opfattelse af virkeligheden og afslører et uhyggeligt anslag imod menneskeheden.

“Kolonien” er Martin Damgaards historie, således som den er blevet overleveret af Pierre Robert. Bogen er enten en chokerende rejseskildring hinsides grænserne for den etablerede virkelighed – eller en fiktiv thriller med en slutning, der vil få nakkehårene til at rejse sig. I begge tilfælde er den stærkt underholdende. Enkelte navne og detaljer er blevet ændret af hensyn til nulevende personer.

Ekstra info: En del af bogens mysterier, kan kun opklares ved at søge informationer om forfatteren. En del af fortællingen ligger således på internettet.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kolonien.pdf
 • Kolonien.epub
 • Kolonien.txt
 • Kolonien.fb2
 • Kolonien.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Kolonien

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Kolonien.mp3


 • Længde
  313 sider

  Genrer

  Krimier, Thriller og Spænding, Science Ficton og Fantasy, Science Fiction
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788792728166


  Pris Bøger:


  Kolonien.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Kolonien.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Kolonien.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Kolonien.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Kolonien.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Kolonien.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Kolonien Gratis

  Bogen af Pierre Robert

 • Kolonien


 • Kolonien (e-bog) af Pierre Robert

  TAGS:

  Hent Kolonien pdf e-bog; Kolonien Hent pdf; Hent e-bog Kolonien; Bog pdf Kolonien; Kolonien Hent e-bogen; Hent Kolonien txt e-bog; Hent e-bogen På danskKolonien; Hent pdf e-bogen På dansk Kolonien; Hent ePUB e-bog Kolonien; Kolonien Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Kolonien; Hent DOC Bog Kolonien; Kolonien ePUB e-bog; DOCX e-bog Kolonien; Hent mobi e-bog Kolonien; Læs online Kolonien; Hent Kolonien doc e-bog; Læs online e-bog Kolonien; Kolonien Læs online Bog; Kolonien Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Kolonien;
  Læs online Bog På danskKolonien; Hent Kolonien fb2 e-bog; Kolonien af Pierre Robert;
  Pierre Robert pdf; Kolonien af Pierre Robert txt; Kolonien af Pierre Robert epub;
  Kolonien af Pierre Robert fb2; Kolonien af Pierre Robert mobi; Kolonien af Pierre Robert mp3; Kolonien af Pierre Robert Læs online; Pierre Robert Læs online e-bog; Pierre Robert Læs online Bog; Kolonien læses Bog; Hent Kolonien læses Bog; Kolonien læses online bog mp3; Kolonien læses online bog

  Skriv et svar