Bn om tavshed hent bog (EPUB PDF TXT)

Bøn om tavshed hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Bøn om tavshed (e-bog) af Linda Castillo, Henrik Enemark

Bøn om tavshed


Linda Castillo
Tal ikke ondt …

Familien Plank flyttede fra Pennsylvania til Painters Mill sidste år for at slutte sig til det lille amishsamfund. De virkede som en ideel familie til at leve det enkle liv – indtil en kold oktobernat hvor samtlige syv familiemedlemmer findes dræbt på deres gård.

Politichef Kate Burkholder og hendes lille politienhed har meget få spor at gå efter, intet motiv og ingen mistænkte. Eftersom Kate selv har en fortid i amishsamfundet, er hun ikke ubekendt med de hemmeligheder, som amishfolket holder over for deres naboer – og hinanden. Men denne forbrydelse er rædselsvækkende unormal.

Da Kate opdager en dagbog, som har tilhørt en af familiens teenagedøtre, er hun chokeret over at erfare, at pigen har holdt på nogle meget dystre hemmeligheder og måske har levet et uhyggeligt dobbeltliv. Hvem er den karismatiske fremmed, som stjal den unge amishpiges hjerte? I takt med at Kates vrede stiger, vokser også hendes beslutsomhed, når det gælder at finde morderen og lade retfærdigheden ske fyldest – selv hvis det betyder, at hun bringer sit eget liv i fare.

Linda Castillo har en fortid som finansmanager. Hun bor i Texas med sin mand, og ud over sin forfatterkarriere har hun en passion for heste.

Castillos krimier har ikke kun taget USA med storm; Castillo er en international bestsellerforfatter, udgivet i 30 lande.

Bøn om tavshed er den anden bog på dansk i Castillos serie med politichef Kate Burkholder som hovedperson. Første bog i serien er Tvunget til tavshed.

___________________

”Endnu en nervepirrende krimi af forfatteren bag Tvunget til tavshed.” – People Magazine

“Aldeles umulig at lægge fra sig.” – BookPage

“Et gedigent værk, som vil appellere til fans af Karin Slaughter.” – Library Journal


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Bøn om tavshed.pdf
 • Bøn om tavshed.epub
 • Bøn om tavshed.txt
 • Bøn om tavshed.fb2
 • Bøn om tavshed.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Bøn om tavshed

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Bøn om tavshed.mp3


 • Længde
  416 sider

  Genrer

  Krimier, Thriller og Spænding
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788792845573


  Pris Bøger:


  Bøn om tavshed.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Bøn om tavshed.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Bøn om tavshed.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Bøn om tavshed.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Bøn om tavshed.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Bøn om tavshed.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Bøn om tavshed Gratis

  Bogen af Linda Castillo

 • Bøn om tavshed


 • Bøn om tavshed (e-bog) af Linda Castillo, Henrik Enemark

  TAGS:

  Hent Bøn om tavshed pdf e-bog; Bøn om tavshed Hent pdf; Hent e-bog Bøn om tavshed; Bog pdf Bøn om tavshed; Bøn om tavshed Hent e-bogen; Hent Bøn om tavshed txt e-bog; Hent e-bogen På danskBøn om tavshed; Hent pdf e-bogen På dansk Bøn om tavshed; Hent ePUB e-bog Bøn om tavshed; Bøn om tavshed Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Bøn om tavshed; Hent DOC Bog Bøn om tavshed; Bøn om tavshed ePUB e-bog; DOCX e-bog Bøn om tavshed; Hent mobi e-bog Bøn om tavshed; Læs online Bøn om tavshed; Hent Bøn om tavshed doc e-bog; Læs online e-bog Bøn om tavshed; Bøn om tavshed Læs online Bog; Bøn om tavshed Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Bøn om tavshed;
  Læs online Bog På danskBøn om tavshed; Hent Bøn om tavshed fb2 e-bog; Bøn om tavshed af Linda Castillo;
  Linda Castillo pdf; Bøn om tavshed af Linda Castillo txt; Bøn om tavshed af Linda Castillo epub;
  Bøn om tavshed af Linda Castillo fb2; Bøn om tavshed af Linda Castillo mobi; Bøn om tavshed af Linda Castillo mp3; Bøn om tavshed af Linda Castillo Læs online; Linda Castillo Læs online e-bog; Linda Castillo Læs online Bog; Bøn om tavshed læses Bog; Hent Bøn om tavshed læses Bog; Bøn om tavshed læses online bog mp3; Bøn om tavshed læses online bog

  Skriv et svar