Mit tynde liv hent bog (PDF.EPUB.TXT)

Mit tynde liv hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Mit tynde liv


Mit tynde liv


Charlotte Viby
Anoreksi handler ikke om mad! Mad er bare midlet til at bekæmpe kroppen. Anoreksi handler heller ikke om kroppen. Kroppen er bare hylstret, der rummer ens tanker. Tanker, der fører til handlinger, og handlinger, der giver kontrol og tryghed. Anoreksi handler om tanker, kontrol og tryghed!

For mit vedkommende begyndte min anoreksi efter bruddet med en kæreste. I det helt, helt uskyldige blev en ny tanke født. Alene var den uskyldig. Sammen med andre var den farlig. Og der kom andre tanker! Tanker om at tabe mig. Tanker om ikke at spise. Tanker om at træne hele tiden. Tanker om flugt fra virkeligheden og kontrol, der gav mig tryghed. Og i min kamp mod kroppen og tankerne blev jeg mere og mere spundet ind i mit eget spindelvæv. Det gjorde mere og mere ondt, og jeg blev mere og mere ligeglad, og til sidst var jeg ude på det åbne hav uden redningsvest og i gang med at drukne mig selv. Som i en mørk tunnel, der bare bliver ved og ved.

Men midt i den mørke tunnel anede jeg dog pludselig et lille lys. En ny tanke var født. Jeg ville vinde over de onde tanker. Gå gennem tunnelen med hjælp fra mennesker, der stod mig nær, og som jeg måtte stole på. Udvise den største tillidsøvelse, som det er at bede om hjælp, og tage imod den.

Og jeg gjorde det! Jeg vandt over ´mit tynde liv´ og kom ud af mit eget selvskabte spindelvævshelvede . stærkere end før. Anoreksien slap sit greb i mig, og nu håber jeg, min fortælling kan hjælpe andre anoreksiramte og pårørende og fortælle dem, at der er lys for enden af tunnelen. Viljen skal ‘bare’ være større end håbet. Og håbet skal være større end tankerne. Og tankerne skal høres af andre, så der kan ydes hjælp!HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Mit tynde liv.pdf
 • Mit tynde liv.epub
 • Mit tynde liv.txt
 • Mit tynde liv.fb2
 • Mit tynde liv.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Mit tynde liv

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Mit tynde liv.mp3


 • Pris Bøger:


  Mit tynde liv.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Mit tynde liv.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Mit tynde liv.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Mit tynde liv.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Mit tynde liv.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Mit tynde liv.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Mit tynde liv Gratis

  Bogen af Charlotte Viby

 • Mit tynde liv

 • Mit tynde liv

  TAGS:

  Hent Mit tynde liv pdf e-bog;

  Mit tynde liv Hent pdf;

  Hent e-bog Mit tynde liv;

  Bog pdf Mit tynde liv;

  Mit tynde liv Hent e-bogen;

  Hent Mit tynde liv txt e-bog;

  Hent e-bogen På danskMit tynde liv;

  Hent pdf e-bogen På dansk Mit tynde liv;

  Hent ePUB e-bog Mit tynde liv;

  Mit tynde liv Hent MOBI e-bog;

  Hent ePUB Bog Mit tynde liv;

  Hent DOC Bog Mit tynde liv;

  Mit tynde liv ePUB e-bog;

  DOCX e-bog Mit tynde liv;

  Hent mobi e-bog Mit tynde liv;

  Læs online Mit tynde liv;

  Hent Mit tynde liv doc e-bog;

  Læs online e-bog Mit tynde liv;

  Mit tynde liv Læs online Bog;

  Mit tynde liv Læs online e-bog På dansk;

  Læs online En Çok Satan Bog Mit tynde liv;

  Læs online Bog På danskMit tynde liv;

  Hent Mit tynde liv fb2 e-bog;

  Mit tynde liv af Charlotte Viby;

  Charlotte Viby pdf;

  Mit tynde liv af Charlotte Viby txt;

  Mit tynde liv af Charlotte Viby epub;

  Mit tynde liv af Charlotte Viby fb2;

  Mit tynde liv af Charlotte Viby mobi;

  Mit tynde liv af Charlotte Viby mp3;

  Mit tynde liv af Charlotte Viby Læs online;

  Charlotte Viby Læs online e-bog;

  Charlotte Viby Læs online Bog;

  Mit tynde liv læses Bog;

  Hent Mit tynde liv læses Bog;

  Mit tynde liv læses online bog mp3;

  Mit tynde liv læses online bog

  Skriv et svar