Flyspotteren hent bog (EPUB PDF TXT)

Flyspotteren hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Flyspotteren (e-bog) af Ole Clifford

Flyspotteren


Ole Clifford
Et passagerfly styrter ned i Kastrup lufthavn umiddelbart efter take-off. Inden for få timer er et internationalt eksperthold i gang med et detaljeret opklaringsarbejde. For danskeren, Martin Varberg, der er chef for havarikommissionen, står det klart, at der for nogle af kommissionsmedlemmerne ikke kun er en ulykke at opklare, men også økonomiske særinteresser at tage hensyn til.
Flystyrtet er imidlertid omgærdet af mystik, og selv da de sorte bokse analyseres, er der ingen entydig konklusion. Mens en underleverandør til den amerikanske flyfabrikant gør klar til en konkursbegæring, påstår en excentrisk flyspotter, Viktor Thomsen, der overværede ulykken på tæt hold, at have fundet frem til årsagen ved hjælp af en lommeregner.
Ekstreme virkemidler tages nu i brug for at holde sandheden skjult, og umiddelbart efter findes flyspotterens ven myrdet.
Den tidligere it-hacker, Mikkel Alvarssen, der nu ernærer sig som detektiv og orkidédyrker, hyres til at rense den amerikanske underleverandørs navn, men da bevismaterialerne forsvinder ét for ét, ser han sig nødsaget til at bryde ind i hemmelige databaser for at rekonstruere forløbet op til ulykken.
Han støder på en besynderlig klub, som består af en håndfuld flyspottere, der holder til ved startbanerne for enden af Amager Landevej, og skaffer sig adgang til Viktor Thomsens kryptiske notater. De sidste brikker falder på plads, da flyspotterens videooptagelser dukker op.

Et ansvar skal placeres.

Ole Clifford er født og opvokset i København, men har tilbragt mange år i USA som forretningsmand. Hans store interesse for luftfart resulterede i et flyvecertifikat, og han har fløjet forskellige typer privatfly i både USA og Danmark. Ole Clifford var som pilot selv tæt på at styrte ned med et Cessna-fly i staten Connecticut, da flyet gik i spin. I 1995 flyttede Clifford tilbage til Danmark, og han har siden 2002 været forfatter på fuld tid. Han har skrevet ni romaner og to fagbøger og bor i dag i Sakskøbing på Lolland.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Flyspotteren.pdf
 • Flyspotteren.epub
 • Flyspotteren.txt
 • Flyspotteren.fb2
 • Flyspotteren.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Flyspotteren

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Flyspotteren.mp3


 • Længde
  350 sider

  Genrer

  Krimier, Thriller og Spænding, Sundhed, Livsstil og Fritid, Sport, Fritid og Hobby
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771281095


  Pris Bøger:


  Flyspotteren.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Flyspotteren.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Flyspotteren.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Flyspotteren.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Flyspotteren.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Flyspotteren.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Flyspotteren Gratis

  Bogen af Ole Clifford

 • Flyspotteren


 • Flyspotteren (e-bog) af Ole Clifford

  TAGS:

  Hent Flyspotteren pdf e-bog; Flyspotteren Hent pdf; Hent e-bog Flyspotteren; Bog pdf Flyspotteren; Flyspotteren Hent e-bogen; Hent Flyspotteren txt e-bog; Hent e-bogen På danskFlyspotteren; Hent pdf e-bogen På dansk Flyspotteren; Hent ePUB e-bog Flyspotteren; Flyspotteren Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Flyspotteren; Hent DOC Bog Flyspotteren; Flyspotteren ePUB e-bog; DOCX e-bog Flyspotteren; Hent mobi e-bog Flyspotteren; Læs online Flyspotteren; Hent Flyspotteren doc e-bog; Læs online e-bog Flyspotteren; Flyspotteren Læs online Bog; Flyspotteren Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Flyspotteren;
  Læs online Bog På danskFlyspotteren; Hent Flyspotteren fb2 e-bog; Flyspotteren af Ole Clifford;
  Ole Clifford pdf; Flyspotteren af Ole Clifford txt; Flyspotteren af Ole Clifford epub;
  Flyspotteren af Ole Clifford fb2; Flyspotteren af Ole Clifford mobi; Flyspotteren af Ole Clifford mp3; Flyspotteren af Ole Clifford Læs online; Ole Clifford Læs online e-bog; Ole Clifford Læs online Bog; Flyspotteren læses Bog; Hent Flyspotteren læses Bog; Flyspotteren læses online bog mp3; Flyspotteren læses online bog

  Skriv et svar