Mands Himmerig hent bog (EPUB PDF TXT)

Mands Himmerig hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Mands Himmerig (e-bog) af Henrik Pontoppidan

Mands Himmerig


Henrik Pontoppidan
Mands Himmerig foregaar i Journalist- og Politikerkredse. Romanens Traad er kort fortalt denne: Bladet “Friheden” skal have en ny Redaktør. Magister Niels Thorsen er den bedst egnede, hvis den afdøde Stifters Ønske skal respekteres, og Bladet ledes som et Organ for sand Oplysning, Kulturbestræbelse og Sandhedssøgen. Men i sidste Øjeblik skubbes han til Side. En partipolitisk Intrige bevirker, at Bladet overdrages til nogle samvittighedsløse Stræbere, hvis Formaal med Bladet er at tjene Penge og paa anden Maade rage Fordele til sig.
Kort efter udbryder Verdenskrigen. Thorsen er endt i den Opfattelse, at kun en Krig kan redde Menneskeslægten, særlig Danmark. Han har ønsket Krigen. Da den kommer, bliver Danmark uden for den. Dermed er Thorsen ogsaa inde i sig selv parat til at dø. Han har tabt Spillet paa alle Punkter. Og skønt hans Kamp ikke har haft et religiøst eller kristeligt Indhold og ikke har været rettet mod Kirken, saa ligner han dog Kierkegaard i dette: at Forfatteren lader ham dø i rette Øjeblik, da der ikke er mere for ham at gøre.
(Henning Kehler)


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Mands Himmerig.pdf
 • Mands Himmerig.epub
 • Mands Himmerig.txt
 • Mands Himmerig.fb2
 • Mands Himmerig.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Mands Himmerig

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Mands Himmerig.mp3


 • Genrer

  Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur

  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788740434590


  Pris Bøger:


  Mands Himmerig.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Mands Himmerig.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Mands Himmerig.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Mands Himmerig.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Mands Himmerig.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Mands Himmerig.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Mands Himmerig Gratis

  Bogen af Henrik Pontoppidan

 • Mands Himmerig


 • Mands Himmerig (e-bog) af Henrik Pontoppidan

  TAGS:

  Hent Mands Himmerig pdf e-bog; Mands Himmerig Hent pdf; Hent e-bog Mands Himmerig; Bog pdf Mands Himmerig; Mands Himmerig Hent e-bogen; Hent Mands Himmerig txt e-bog; Hent e-bogen På danskMands Himmerig; Hent pdf e-bogen På dansk Mands Himmerig; Hent ePUB e-bog Mands Himmerig; Mands Himmerig Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Mands Himmerig; Hent DOC Bog Mands Himmerig; Mands Himmerig ePUB e-bog; DOCX e-bog Mands Himmerig; Hent mobi e-bog Mands Himmerig; Læs online Mands Himmerig; Hent Mands Himmerig doc e-bog; Læs online e-bog Mands Himmerig; Mands Himmerig Læs online Bog; Mands Himmerig Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Mands Himmerig;
  Læs online Bog På danskMands Himmerig; Hent Mands Himmerig fb2 e-bog; Mands Himmerig af Henrik Pontoppidan;
  Henrik Pontoppidan pdf; Mands Himmerig af Henrik Pontoppidan txt; Mands Himmerig af Henrik Pontoppidan epub;
  Mands Himmerig af Henrik Pontoppidan fb2; Mands Himmerig af Henrik Pontoppidan mobi; Mands Himmerig af Henrik Pontoppidan mp3; Mands Himmerig af Henrik Pontoppidan Læs online; Henrik Pontoppidan Læs online e-bog; Henrik Pontoppidan Læs online Bog; Mands Himmerig læses Bog; Hent Mands Himmerig læses Bog; Mands Himmerig læses online bog mp3; Mands Himmerig læses online bog

  Skriv et svar