Jeg forbander tidens flod hent bog (EPUB PDF TXT)

Jeg forbander tidens flod hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Jeg forbander tidens flod (e-bog) af Per Petterson

Jeg forbander tidens flod


Per Petterson
Året er 1989. Tiderne skifter. Muren falder. I løbet af nogle intense efterårsdage følger vi Arvid Jansen, 37 år. Han skal skilles fra ungdomskæresten. Hans mor har fået kræft og rejser pludselig til Danmark med den gamle færge Holger Danske. Der er noget hun skal have styr på. Arvid følger efter hende to dage senere og siger til sig selv at han gør det for at støtte hende, men er det nu også hele sandheden? Jeg forbander tidens flod er en roman om historiens ubønhørlige malstrøm. Titlen er hentet fra et digt af Mao, der var en af Arvid Jansens politiske stjerner dengang i 70’erne da han som så mange andre norske maoister lod sig proletarisere og tog arbejde på en fabrik. Og i morens øjne forspildte chancen for et andet liv end det hun selv har haft ved samlebåndet på chokoladefabrikken Freia. I begyndelsen af 70’erne: På vej hjem fra natholdet ser Arvid en ung pige i en blå frakke på en T-banestation. De indleder et forhold; der er kun dig og mig, siger de til hinanden, kun dig og mig. Og så går tiden. Jeg forbander tidens flod er en typisk Pettersonbog: De to tidsplaner som snor sig ind og ud af hinanden. Det lavmælte sprog, stramt og nøgternt, og alligevel poetisk, hvor det usagte ligger som et minefelt mellem ordene. Hvor skildringen af byen og naturen, af kærligheden og sorgen tilsættes et gran besk humor, og familiens stille liv forbindes med den store verden derude. Og som altid hos Petterson er bogen fuld af allusioner til litteratur, film og musik. Romanen ser verden både fra sønnens og morens side, moren som aldrig fik det liv hun drømte om, men alligevel er en stærk og uafhængig kvinde, og i øvrigt en stor læsehest.

”Norsk superforfatter har gjort det igen … Et af tidens store forfatterskaber.” Politiken.

”En af Nordens store forfattere … man er efterhånden blevet afhængig. Af stoffet, af stilen … af vores hovedperson Arvid Jansen, forfatterens alter ego.” Weekendavisen

Brageprisen. Kritikerprisen. Nordisk Råds Litteraturpris


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Jeg forbander tidens flod.pdf
 • Jeg forbander tidens flod.epub
 • Jeg forbander tidens flod.txt
 • Jeg forbander tidens flod.fb2
 • Jeg forbander tidens flod.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Jeg forbander tidens flod

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Jeg forbander tidens flod.mp3


 • Længde
  252 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788792439178


  Pris Bøger:


  Jeg forbander tidens flod.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Jeg forbander tidens flod.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Jeg forbander tidens flod.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Jeg forbander tidens flod.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Jeg forbander tidens flod.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Jeg forbander tidens flod.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Jeg forbander tidens flod Gratis

  Bogen af Per Petterson

 • Jeg forbander tidens flod


 • Jeg forbander tidens flod (e-bog) af Per Petterson

  TAGS:

  Hent Jeg forbander tidens flod pdf e-bog; Jeg forbander tidens flod Hent pdf; Hent e-bog Jeg forbander tidens flod; Bog pdf Jeg forbander tidens flod; Jeg forbander tidens flod Hent e-bogen; Hent Jeg forbander tidens flod txt e-bog; Hent e-bogen På danskJeg forbander tidens flod; Hent pdf e-bogen På dansk Jeg forbander tidens flod; Hent ePUB e-bog Jeg forbander tidens flod; Jeg forbander tidens flod Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Jeg forbander tidens flod; Hent DOC Bog Jeg forbander tidens flod; Jeg forbander tidens flod ePUB e-bog; DOCX e-bog Jeg forbander tidens flod; Hent mobi e-bog Jeg forbander tidens flod; Læs online Jeg forbander tidens flod; Hent Jeg forbander tidens flod doc e-bog; Læs online e-bog Jeg forbander tidens flod; Jeg forbander tidens flod Læs online Bog; Jeg forbander tidens flod Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Jeg forbander tidens flod;
  Læs online Bog På danskJeg forbander tidens flod; Hent Jeg forbander tidens flod fb2 e-bog; Jeg forbander tidens flod af Per Petterson;
  Per Petterson pdf; Jeg forbander tidens flod af Per Petterson txt; Jeg forbander tidens flod af Per Petterson epub;
  Jeg forbander tidens flod af Per Petterson fb2; Jeg forbander tidens flod af Per Petterson mobi; Jeg forbander tidens flod af Per Petterson mp3; Jeg forbander tidens flod af Per Petterson Læs online; Per Petterson Læs online e-bog; Per Petterson Læs online Bog; Jeg forbander tidens flod læses Bog; Hent Jeg forbander tidens flod læses Bog; Jeg forbander tidens flod læses online bog mp3; Jeg forbander tidens flod læses online bog

  Skriv et svar