I sommers hent bog (EPUB PDF TXT)

I sommers hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

I sommers (e-bog) af Marie Østergaard Knudsen

I sommers


Marie Østergaard Knudsen
Albertes mor har begået selvmord, eller har hun? Alberte tror ikke på, det er selvmord. Hun er sikker på, at nogen har dræbt moren. I fem år har hun forsøgt at finde ud af, hvem det er, men uden held og hjælp. Psyk-Lasse, Mille, Jytte og hendes far siger hele tiden, at hun skal se at komme videre. Integrere og acceptere. Fine ord. Med en ny kone og to små børn har Albertes far i øvrigt heller ikke tid. Men da Alberte finder brevet i sommerhuset sker der noget.

Pressen skrev:

»Bogens styrke skal især findes i billedet af den forvirrede og urolige teenagepige, Alberte. Hendes tilværelse med vrede og frustrationer, vil mange unge kunne genkende og identificere sig med … Effektiv lille femi-krimi.«

– Jesper Holtoug, Lektør
HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • I sommers.pdf
 • I sommers.epub
 • I sommers.txt
 • I sommers.fb2
 • I sommers.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • I sommers

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • I sommers.mp3


 • Længde
  56 sider

  Genrer

  Ungdomsbøger
  Serie
  Zoom On
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788763828468


  Pris Bøger:


  I sommers.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  I sommers.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  I sommers.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  I sommers.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  I sommers.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  I sommers.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen I sommers Gratis

  Bogen af Marie Østergaard Knudsen

 • I sommers


 • I sommers (e-bog) af Marie Østergaard Knudsen

  TAGS:

  Hent I sommers pdf e-bog; I sommers Hent pdf; Hent e-bog I sommers; Bog pdf I sommers; I sommers Hent e-bogen; Hent I sommers txt e-bog; Hent e-bogen På danskI sommers; Hent pdf e-bogen På dansk I sommers; Hent ePUB e-bog I sommers; I sommers Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog I sommers; Hent DOC Bog I sommers; I sommers ePUB e-bog; DOCX e-bog I sommers; Hent mobi e-bog I sommers; Læs online I sommers; Hent I sommers doc e-bog; Læs online e-bog I sommers; I sommers Læs online Bog; I sommers Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog I sommers;
  Læs online Bog På danskI sommers; Hent I sommers fb2 e-bog; I sommers af Marie Østergaard Knudsen;
  Marie Østergaard Knudsen pdf; I sommers af Marie Østergaard Knudsen txt; I sommers af Marie Østergaard Knudsen epub;
  I sommers af Marie Østergaard Knudsen fb2; I sommers af Marie Østergaard Knudsen mobi; I sommers af Marie Østergaard Knudsen mp3; I sommers af Marie Østergaard Knudsen Læs online; Marie Østergaard Knudsen Læs online e-bog; Marie Østergaard Knudsen Læs online Bog; I sommers læses Bog; Hent I sommers læses Bog; I sommers læses online bog mp3; I sommers læses online bog

  Skriv et svar