Ja, ja, jeg skal nok redde jer, nr jeg lige har drukket min rom og cola hent bog (EPUB PDF TXT)

Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola (e-bog) af Lotte Skou Hansen

Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola


Lotte Skou Hansen
Mød “Carrie Nynne Blixen” i en forrygende, fantastisk fortælling fra et Afrika, du troede, du kendte…

”… jeg tør ikke alligevel. Jeg tør ikke! Gad vide, hvordan det vil se ud, når jeg møder op i Kastrup Lufthavn kun for at tilbagelevere et halvt års malariamedicin og mit internationale Røde Kors ID-kort og derefter råber “Machete!” og skrider, mens de andre står med det ene ben ude i flyet? Hmmm, måske er det bedre, hvis jeg bare melder afbud over telefonen. Eller med en brevdue. Ligesom også mere Afrika-autentisk.”

Hovedpersonen i ”JAJA, JEG SKAL NOK REDDE JER – NÅR JEG LIGE HAR DRUKKET MIN ROM & COLA…” er kommet til at sige ja til at tage et halvt år til Uganda. Ved et frygteligt uheld.

Heldigvis beslutter forfatter, journalist og bangebuks Lotte Skou Hansen sig trods fantasifulde mareridt i sidste ende for at tage af sted til Uganda. Et land, som viser sig at byde på meget mere end giraffer i gaderne og machete-svingende mennesker kun iført bastskørt. Hvem kunne for eksempel have gættet, at det ville være muligt at slæbe 12 par stiletter med sig hjem fra Uganda – en skoshoppers paradis?
Og hvem kunne have vidst, at ugandiske mænd er et folkefærd med mobiltelefoner, evigt nypudsede sko og hvide, nystrøgne skjorter? Også selvom de bor i hytter lavet af kolort uden indlagt elektricitet.

Det foregår i højt tempo og med højt humør, når Lotte Skou Hansen – også kendt som “Dronningen af kondom-på-banan” – beretter om sit Afrika og om druk, sex og 12 par stiletter. Læs med i denne ærlige, sjove og medrivende fortælling om livet i en afrikansk by, hvor forfatteren, hendes danske bofælle Morten og den hellige Jesus Kristus længe synes at være de eneste hvide mennesker.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola.pdf
 • Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola.epub
 • Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola.txt
 • Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola.fb2
 • Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola.mp3


 • Længde
  168 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Samfund og Politik, Skønlitteratur, Tegneserier og Grafiske Romaner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788792893031


  Pris Bøger:


  Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola Gratis

  Bogen af Lotte Skou Hansen

 • Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola


 • Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola (e-bog) af Lotte Skou Hansen

  TAGS:

  Hent Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola pdf e-bog; Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola Hent pdf; Hent e-bog Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola; Bog pdf Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola; Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola Hent e-bogen; Hent Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola txt e-bog; Hent e-bogen På danskJa, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola; Hent pdf e-bogen På dansk Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola; Hent ePUB e-bog Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola; Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola; Hent DOC Bog Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola; Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola ePUB e-bog; DOCX e-bog Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola; Hent mobi e-bog Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola; Læs online Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola; Hent Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola doc e-bog; Læs online e-bog Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola; Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola Læs online Bog; Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola;
  Læs online Bog På danskJa, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola; Hent Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola fb2 e-bog; Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola af Lotte Skou Hansen;
  Lotte Skou Hansen pdf; Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola af Lotte Skou Hansen txt; Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola af Lotte Skou Hansen epub;
  Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola af Lotte Skou Hansen fb2; Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola af Lotte Skou Hansen mobi; Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola af Lotte Skou Hansen mp3; Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola af Lotte Skou Hansen Læs online; Lotte Skou Hansen Læs online e-bog; Lotte Skou Hansen Læs online Bog; Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola læses Bog; Hent Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola læses Bog; Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola læses online bog mp3; Ja, ja, jeg skal nok redde jer, når jeg lige har drukket min rom og cola læses online bog

  Skriv et svar