Rita Korsika hent bog (EPUB PDF TXT)

Rita Korsika hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Rita Korsika (e-bog) af Henning Mortensen

Rita Korsika


Henning Mortensen
Blandt bogens mere skumle personer finder vi et brødrepar, grisefarmeren Bent William Stage og automekaniker og brugtbilsforhandler Frank Stage. Sidstnævnte har forbindelse til den polske mafia og én af dens danske forposter, den initiativrige Kate Thyrrestrup, også kaldet The Cat. En kvinde, som for alvor er ved at forstå, hvad ordet globalisering betyder. Bent William er gift med Gladys, men de to bryder sig ikke om hinanden, hvilket er udgangspunkt for en grotesk drabshistorie, i hvilken hundredvis af grise er indblandet. Ud af det kaotiske og morderiske vanvid flyver som en håbets og kærlighedens engel: Rita. Med kunstnernavnet Korsika.

Bogen er gryntende og øffende satire og alvorlig farce, den er jordstrygende komik og jublende himmelfærd, og Rita opfordrer læseren til at flyve med.

Sidste del af den såkaldte Sondrup-trilogi.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Rita Korsika.pdf
 • Rita Korsika.epub
 • Rita Korsika.txt
 • Rita Korsika.fb2
 • Rita Korsika.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Rita Korsika

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Rita Korsika.mp3


 • Længde
  192 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788702100211


  Pris Bøger:


  Rita Korsika.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Rita Korsika.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Rita Korsika.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Rita Korsika.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Rita Korsika.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Rita Korsika.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Rita Korsika Gratis

  Bogen af Henning Mortensen

 • Rita Korsika


 • Rita Korsika (e-bog) af Henning Mortensen

  TAGS:

  Hent Rita Korsika pdf e-bog; Rita Korsika Hent pdf; Hent e-bog Rita Korsika; Bog pdf Rita Korsika; Rita Korsika Hent e-bogen; Hent Rita Korsika txt e-bog; Hent e-bogen På danskRita Korsika; Hent pdf e-bogen På dansk Rita Korsika; Hent ePUB e-bog Rita Korsika; Rita Korsika Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Rita Korsika; Hent DOC Bog Rita Korsika; Rita Korsika ePUB e-bog; DOCX e-bog Rita Korsika; Hent mobi e-bog Rita Korsika; Læs online Rita Korsika; Hent Rita Korsika doc e-bog; Læs online e-bog Rita Korsika; Rita Korsika Læs online Bog; Rita Korsika Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Rita Korsika;
  Læs online Bog På danskRita Korsika; Hent Rita Korsika fb2 e-bog; Rita Korsika af Henning Mortensen;
  Henning Mortensen pdf; Rita Korsika af Henning Mortensen txt; Rita Korsika af Henning Mortensen epub;
  Rita Korsika af Henning Mortensen fb2; Rita Korsika af Henning Mortensen mobi; Rita Korsika af Henning Mortensen mp3; Rita Korsika af Henning Mortensen Læs online; Henning Mortensen Læs online e-bog; Henning Mortensen Læs online Bog; Rita Korsika læses Bog; Hent Rita Korsika læses Bog; Rita Korsika læses online bog mp3; Rita Korsika læses online bog

  Skriv et svar