Sommerlys hent bog (EPUB PDF TXT)

Sommerlys hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Sommerlys (e-bog) af Christel Wiinblad

Sommerlys


Christel Wiinblad
SOMMERLYS er en bevægelse i sprog og krop fra Vrå til København til Taipei til København igen og så til sidst til Svendborg. En flimrende, stærkt sanset, konkret, men poetisk rejse gennem sommeren. Fisk, hyldeblomster, træer, personer er hele tiden også noget andet end sig selv. Markerne er også havet. Long Island kan være et sted i kroppen, og Atlanterhavet kan elske et du.

”Christel Wiinblad skriver sig ud af mørket og ind i lyset. Der er stor intensitet i de korte teksters destillater af sommerfuglestøv og lysstrejf og en overbevisende kraft i digterens insisteren på afvisningen af mørket. Opfordringen til læseren er ikke til at tage fejl af: Glæd dig!”
**** (Jørgen Johansen, Berlingske Tidende)

CHRISTEL WIINBLAD (f. 1980) er en af den unge generations mest læste og roste forfattere. Hun debuterede i 2008 med digtsamlingen ’49 forelskelser’ og fik sit helt store gennembrud – også til læserne – med ’Min lillebror’. Wiinblads seneste udgivelse er romanen ’Ingen åbner’ (2012) og SOMMERLYS (2013).


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Sommerlys.pdf
 • Sommerlys.epub
 • Sommerlys.txt
 • Sommerlys.fb2
 • Sommerlys.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Sommerlys

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Sommerlys.mp3


 • Længde
  47 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Digte og Poesi
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788793098053


  Pris Bøger:


  Sommerlys.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Sommerlys.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Sommerlys.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Sommerlys.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Sommerlys.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Sommerlys.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Sommerlys Gratis

  Bogen af Christel Wiinblad

 • Sommerlys


 • Sommerlys (e-bog) af Christel Wiinblad

  TAGS:

  Hent Sommerlys pdf e-bog; Sommerlys Hent pdf; Hent e-bog Sommerlys; Bog pdf Sommerlys; Sommerlys Hent e-bogen; Hent Sommerlys txt e-bog; Hent e-bogen På danskSommerlys; Hent pdf e-bogen På dansk Sommerlys; Hent ePUB e-bog Sommerlys; Sommerlys Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Sommerlys; Hent DOC Bog Sommerlys; Sommerlys ePUB e-bog; DOCX e-bog Sommerlys; Hent mobi e-bog Sommerlys; Læs online Sommerlys; Hent Sommerlys doc e-bog; Læs online e-bog Sommerlys; Sommerlys Læs online Bog; Sommerlys Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Sommerlys;
  Læs online Bog På danskSommerlys; Hent Sommerlys fb2 e-bog; Sommerlys af Christel Wiinblad;
  Christel Wiinblad pdf; Sommerlys af Christel Wiinblad txt; Sommerlys af Christel Wiinblad epub;
  Sommerlys af Christel Wiinblad fb2; Sommerlys af Christel Wiinblad mobi; Sommerlys af Christel Wiinblad mp3; Sommerlys af Christel Wiinblad Læs online; Christel Wiinblad Læs online e-bog; Christel Wiinblad Læs online Bog; Sommerlys læses Bog; Hent Sommerlys læses Bog; Sommerlys læses online bog mp3; Sommerlys læses online bog

  Skriv et svar