Isfolket 16 – Alrunen hent bog (EPUB PDF TXT)

Isfolket 16 – Alrunen hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Isfolket 16 - Alrunen (e-bog) af Margit Sandemo, Neel Rocco

Isfolket 16 – Alrunen


Margit Sandemo
Tre af Isfolkets slægt drog ud på den lange rejse nordpå til Isfolkets glemte dal. Det var den unge Dan Lind og hans to “ramte” slægtninge: Ingrid Lind og Ulvhedin Paladin, der begge var født med overnaturlige evner. Dans formål med turen var videnskabelig, mens de to andre ville have den mægtige trolddomsrod, som de mente, befandt sig der: Alrunen – også kaldet galgeblomsten, fordi man sagde, at den voksede på galgebakken

Dette er 16. bog i sagaen om Isfolket – om den onde Tengels efterkommere og deres pagt med djævelen.

BOGRUMMET skriver:

I den nyeste generation af Isfolket findes blandt andet den unge Ingrid Lind af Isfolket, datter af Alv Lind af Isfolket og hans hustru. Som lille husker hun nedstammer hun fra Are, Silje og Tengels søn, og dernæst Brand, Andreas og Niklas og ikke at forglemme at hun også nedstammer fra Liv, Ares søster og dernæst Tarald, Mattias og Irmelin Meiden. Ingrid er ramt og har et meget tæt forhold til den eneste anden ramte i slægten Ulvhedin Paladin. Da hendes slægtning Dan Lind af Isfolket kommer til Norge for bl.a. at rejse til Isfolkets dal og prøve at finde ud af noget mere om Isfolkets forbandelse. Ingrid og Ulvhedin bliver straks fyr og flamme og da Ingrid stikker af med Isfolkets skat, drager Ulvhedin efter for at hente hende tilbage, men det ender med at de begge slår trop med Dan. En aften giver Dan de to ramte lov til at eksperimentere med ting fra Isfolkets skat. Ingrid vælger at lave en elskovsdrik som både hun og Dan drikker af…
Ingen ved hvad Ulvhedin lavede eller hvad han skulle ude ved den klippe Kolgrim i sin tid begik selvmord fra. Som mange af jer der har læst bind 6: ”Den onde arv” nok husker, nåede Kolgrim kun at blive 14 år gammel. Men Kolgrim og Tarjeis død dengang stillede spørgsmålene:
Hvad så de som kostede deres liv? og hvorfor døde Ulvhedin så ikke, hvis han var det samme sted som de var 80 år tidligere? At Ulvhedins opdagelser forblev hemmelige, skuffede mig lidt. Det, favoriseringen af Dan og Ingrid og den lange beskrivelse af Ingrids barndom trækker historien til tre stjerner. Og så er der bare næsten ingenting i Dans hustru Madeleine. Hun måtte godt have været lidt mere selvstændig, i stedet for beskrivelsen af den ydmyge, tapre, blide og kedelige hustru. Men ellers er historien rimelig god.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Isfolket 16 – Alrunen.pdf
 • Isfolket 16 – Alrunen.epub
 • Isfolket 16 – Alrunen.txt
 • Isfolket 16 – Alrunen.fb2
 • Isfolket 16 – Alrunen.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Isfolket 16 – Alrunen

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Isfolket 16 – Alrunen.mp3


 • Længde
  252 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Serie
  Sagaen on Isfolket
  Nummer i serie
  1
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771071511


  Pris Bøger:


  Isfolket 16 – Alrunen.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Isfolket 16 – Alrunen.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Isfolket 16 – Alrunen.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Isfolket 16 – Alrunen.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Isfolket 16 – Alrunen.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Isfolket 16 – Alrunen.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Isfolket 16 – Alrunen Gratis

  Bogen af Margit Sandemo

 • Isfolket 16 – Alrunen


 • Isfolket 16 - Alrunen (e-bog) af Margit Sandemo, Neel Rocco

  TAGS:

  Hent Isfolket 16 – Alrunen pdf e-bog; Isfolket 16 – Alrunen Hent pdf; Hent e-bog Isfolket 16 – Alrunen; Bog pdf Isfolket 16 – Alrunen; Isfolket 16 – Alrunen Hent e-bogen; Hent Isfolket 16 – Alrunen txt e-bog; Hent e-bogen På danskIsfolket 16 – Alrunen; Hent pdf e-bogen På dansk Isfolket 16 – Alrunen; Hent ePUB e-bog Isfolket 16 – Alrunen; Isfolket 16 – Alrunen Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Isfolket 16 – Alrunen; Hent DOC Bog Isfolket 16 – Alrunen; Isfolket 16 – Alrunen ePUB e-bog; DOCX e-bog Isfolket 16 – Alrunen; Hent mobi e-bog Isfolket 16 – Alrunen; Læs online Isfolket 16 – Alrunen; Hent Isfolket 16 – Alrunen doc e-bog; Læs online e-bog Isfolket 16 – Alrunen; Isfolket 16 – Alrunen Læs online Bog; Isfolket 16 – Alrunen Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Isfolket 16 – Alrunen;
  Læs online Bog På danskIsfolket 16 – Alrunen; Hent Isfolket 16 – Alrunen fb2 e-bog; Isfolket 16 – Alrunen af Margit Sandemo;
  Margit Sandemo pdf; Isfolket 16 – Alrunen af Margit Sandemo txt; Isfolket 16 – Alrunen af Margit Sandemo epub;
  Isfolket 16 – Alrunen af Margit Sandemo fb2; Isfolket 16 – Alrunen af Margit Sandemo mobi; Isfolket 16 – Alrunen af Margit Sandemo mp3; Isfolket 16 – Alrunen af Margit Sandemo Læs online; Margit Sandemo Læs online e-bog; Margit Sandemo Læs online Bog; Isfolket 16 – Alrunen læses Bog; Hent Isfolket 16 – Alrunen læses Bog; Isfolket 16 – Alrunen læses online bog mp3; Isfolket 16 – Alrunen læses online bog

  Skriv et svar