Langt fra mig hent bog (PDF.EPUB.TXT)

Langt fra mig hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Langt fra mig


Langt fra mig


Susanne Staun
Kris og Lars’ ægteskab er i konstant undtagelsestilstand. En dag beslutter Lars sig for at bortføre børnene, starte et nyt liv i England og bytte Kris ud med elskerinden Maria.Hvem har ikke haft drømmen om at stikke af fra det hele og bare efterlade konen og hendes neurotiske adfærd i en kold lufthavn, mens man selv tager det næste fly mod et nyt liv i et nyt land? Måske ikke alle, men Lars har, og han gør det også. Men det går ikke helt efter planen.WEEKENDAVISEN: “En skøn roman. Uhyre velskrevet, raffineret opbygget og med et tonefald, der rummer sarkasme, bitterhed og galgenhumor, men sandelig også ømhed og længsel.” INFORMATION: “Enhver forældres mareridt: Ferie med børnene i det fjerne — og så er de lige pludseligt væk. En seriøs og fabelagtig velskrevet ægteskabsroman, der får megen dansk prosa til at ligne noget, man klemmer ud af en plastpølse i supermarkedet.” FEMINA:”Susanne Staun slipper flot af sted med at forlade sin krimigenre. Langt fra mig er en fortættet skildring af et parforholds uhyggelige sammenbrud.” Jyllands-Posten:”Den humor og ironi, der altid er til stede i Susanne Stauns romaner, findes også her, men begge dele er dæmpet til fordel for en mere skærende satire over, hvordan vi tér os, når livet falder anderledes ud end til daglig.”


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Langt fra mig.pdf
 • Langt fra mig.epub
 • Langt fra mig.txt
 • Langt fra mig.fb2
 • Langt fra mig.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Langt fra mig

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Langt fra mig.mp3


 • Pris Bøger:


  Langt fra mig.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Langt fra mig.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Langt fra mig.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Langt fra mig.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Langt fra mig.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Langt fra mig.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Langt fra mig Gratis

  Bogen af Susanne Staun

 • Langt fra mig

 • Langt fra mig

  TAGS:

  Hent Langt fra mig pdf e-bog;

  Langt fra mig Hent pdf;

  Hent e-bog Langt fra mig;

  Bog pdf Langt fra mig;

  Langt fra mig Hent e-bogen;

  Hent Langt fra mig txt e-bog;

  Hent e-bogen På danskLangt fra mig;

  Hent pdf e-bogen På dansk Langt fra mig;

  Hent ePUB e-bog Langt fra mig;

  Langt fra mig Hent MOBI e-bog;

  Hent ePUB Bog Langt fra mig;

  Hent DOC Bog Langt fra mig;

  Langt fra mig ePUB e-bog;

  DOCX e-bog Langt fra mig;

  Hent mobi e-bog Langt fra mig;

  Læs online Langt fra mig;

  Hent Langt fra mig doc e-bog;

  Læs online e-bog Langt fra mig;

  Langt fra mig Læs online Bog;

  Langt fra mig Læs online e-bog På dansk;

  Læs online En Çok Satan Bog Langt fra mig;

  Læs online Bog På danskLangt fra mig;

  Hent Langt fra mig fb2 e-bog;

  Langt fra mig af Susanne Staun;

  Susanne Staun pdf;

  Langt fra mig af Susanne Staun txt;

  Langt fra mig af Susanne Staun epub;

  Langt fra mig af Susanne Staun fb2;

  Langt fra mig af Susanne Staun mobi;

  Langt fra mig af Susanne Staun mp3;

  Langt fra mig af Susanne Staun Læs online;

  Susanne Staun Læs online e-bog;

  Susanne Staun Læs online Bog;

  Langt fra mig læses Bog;

  Hent Langt fra mig læses Bog;

  Langt fra mig læses online bog mp3;

  Langt fra mig læses online bog

  Skriv et svar