Skyggemanden hent bog (EPUB PDF TXT)

Skyggemanden hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Skyggemanden (e-bog) af Poul Erik Larsson, Rikke Reinholdt

Skyggemanden


Poul Erik Larsson
En gammel vandrehistorie vækkes til live, da en dreng forsvinder sporløst i Statsskoven. I vandrehistorien fortælles det, at skoven er delt op i to lige store halvdele. I den ene regerer Skyggemanden. Hvis man bevæger sig ind på hans område efter midnat, risikerer man aldrig mere at vende tilbage til sine kære. Under politiets efterforskning finder man ud af, at nøjagtigt det samme skete i Statsskoven for 24 år siden. En dreng forsvandt sporløst og blev aldrig siden fundet.

Sideløbende med sagen om den forsvundne dreng står Marcus Falck tillige over for tre uforklarlige mord, hvor morderen hver gang efterlader et afrevet stykke papir på sit offer. På papiret står skrevet nogle bogstaver, som umiddelbart ikke giver nogen mening.
Men da Drabsafdelingen i Nordsjælland først får åbnet op for de to mystiske sager, begynder begivenhederne at tage en højst dramatisk vending. En vending, som ingen i deres vildeste fantasi kunne have forestillet sig.

Uddrag af bogen:
“Sluk den lygte,” kommanderede Peter og langede ud efter den.
Benjamin så forstenet til, da lygten blev slået ud af hans hånd og trillede ind mellem træerne.
“Hvad skal jeg gøre?” råbte han desperat og stirrede som hypnotiseret ind i mørket på lyskeglen, som tegnede uhyggelige mønstre hen over skovbunden.
“Du skal selvfølgelig gå ind og hente den,” sagde Peter med en stemme, der sitrede af angst.
“Det tør jeg ikke.” Benjamin begyndte at græde.
Stanken tog til i styrke. Det føltes, som om et ukendt væsen langsomt rykkede tættere på stedet, hvor de stod.

Om forfatteren:
Poul Erik Larsson er født på Nørrebro i København og opvokset i Bagsværd. Hans interesser spænder vidt og indbefatter motionscykling, fluefiskeri og lange traveture i naturen, hvor han ofte finder inspiration til handlingen i sine romaner.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Skyggemanden.pdf
 • Skyggemanden.epub
 • Skyggemanden.txt
 • Skyggemanden.fb2
 • Skyggemanden.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Skyggemanden

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Skyggemanden.mp3


 • Længde
  392 sider

  Genrer

  Krimier, Krimier
  Serie
  En Marcus Falck-krimi
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  ISBN
  9788793204430


  Pris Bøger:


  Skyggemanden.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Skyggemanden.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Skyggemanden.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Skyggemanden.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Skyggemanden.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Skyggemanden.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Skyggemanden Gratis

  Bogen af Poul Erik Larsson

 • Skyggemanden


 • Skyggemanden (e-bog) af Poul Erik Larsson, Rikke Reinholdt

  TAGS:

  Hent Skyggemanden pdf e-bog; Skyggemanden Hent pdf; Hent e-bog Skyggemanden; Bog pdf Skyggemanden; Skyggemanden Hent e-bogen; Hent Skyggemanden txt e-bog; Hent e-bogen På danskSkyggemanden; Hent pdf e-bogen På dansk Skyggemanden; Hent ePUB e-bog Skyggemanden; Skyggemanden Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Skyggemanden; Hent DOC Bog Skyggemanden; Skyggemanden ePUB e-bog; DOCX e-bog Skyggemanden; Hent mobi e-bog Skyggemanden; Læs online Skyggemanden; Hent Skyggemanden doc e-bog; Læs online e-bog Skyggemanden; Skyggemanden Læs online Bog; Skyggemanden Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Skyggemanden;
  Læs online Bog På danskSkyggemanden; Hent Skyggemanden fb2 e-bog; Skyggemanden af Poul Erik Larsson;
  Poul Erik Larsson pdf; Skyggemanden af Poul Erik Larsson txt; Skyggemanden af Poul Erik Larsson epub;
  Skyggemanden af Poul Erik Larsson fb2; Skyggemanden af Poul Erik Larsson mobi; Skyggemanden af Poul Erik Larsson mp3; Skyggemanden af Poul Erik Larsson Læs online; Poul Erik Larsson Læs online e-bog; Poul Erik Larsson Læs online Bog; Skyggemanden læses Bog; Hent Skyggemanden læses Bog; Skyggemanden læses online bog mp3; Skyggemanden læses online bog

  Skriv et svar