P kanten af evigheden hent bog (EPUB PDF TXT)

På kanten af evigheden hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

På kanten af evigheden (e-bog) af Ken Follett, Alis Friis Caspersen

På kanten af evigheden


Ken Follett
Riidrs beskrivelse:

Med “PÅ KANTEN AF EVIGHEDEN” sætter Ken Follett punktum på den populære Century-trilogi, der indtil videre er solgt i mere end 400.000 eksemplarer alene i Danmark.

Følg familierne fra “GIGANTERNES FALD” og “VERDENS VINTER” fra 1960’erne og frem – en tid præget af kold krig, fri kærlighed og rock’n’roll.

I e-bogen “PÅ KANTEN AF EVIGHEDEN” følger vi børnebørnene af personerne fra “GIGANTERNES FALD”. Romanen byder på gensyn med forældrene fra “VERDENS VINTER” og bedsteforældrene, som har oplevet et langt, dramatisk århundrede. Den Kolde Krig er i centrum, fra Berlinmuren bliver rejst i 1961 til dens fald i 1989, og endnu engang fortæller Follett indlevende om de store historiske begivenheder gennem en række familier, der kæmper og ofrer sig for den personlige frihed – for dem selv og for dem, de holder af.

I tredje og sidste bind af Ken Folletts populære trilogi følger vi familierne fra Giganternes fald og Verdens vinter fra 1960’erne og frem – en tid præget af kold krig, fri kærlighed og rock’n’roll.

Berlin 1961. Rebecca Hoffmann, datter af Carla og Werner Franck, opdager, at hendes mand har haft sine egne skumle grunde til at gifte sig med hende, og i løbet af en eftermiddag mister hun både mand og job. Der er ingen fremtid for hende i Østberlin, og hun beslutter sig for at rejse til Vesten. Men for sent.

Samtidig i Washington gør den unge sorte advokat George Jakes, søn af Greg Pesjkov og Jacky Jakes, sig klar til at stige på en bus, der skal føre en flok borgerrettighedsforkæmpere gennem Sydstaterne i protest mod den ulovlige raceadskillelse. En tur, der kommer til at få afgørende betydning for Georges fremtid, både hvad angår kvinder og karriere.

På kanten af evigheden er tredje bind i Ken Folletts store trilogi om det 20. århundrede. Denne gang er det børnebørnene af personerne fra Giganternes fald, vi følger – fra Berlinmuren bliver rejst i 1961 til dens fald i 1989, og Follett fortæller igen lyslevende og bevægende om de store historiske begivenheder gennem en række familier, der kæmper og ofrer sig for den personlige frihed – for dem selv og dem, de elsker.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • På kanten af evigheden.pdf
 • På kanten af evigheden.epub
 • På kanten af evigheden.txt
 • På kanten af evigheden.fb2
 • På kanten af evigheden.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • På kanten af evigheden

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • På kanten af evigheden.mp3


 • Længde
  1000 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner
  Serie
  Century-trilogien
  Nummer i serie
  3
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788763831055


  Pris Bøger:


  På kanten af evigheden.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  På kanten af evigheden.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  På kanten af evigheden.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  På kanten af evigheden.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  På kanten af evigheden.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  På kanten af evigheden.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen På kanten af evigheden Gratis

  Bogen af Ken Follett

 • På kanten af evigheden


 • På kanten af evigheden (e-bog) af Ken Follett, Alis Friis Caspersen

  TAGS:

  Hent På kanten af evigheden pdf e-bog; På kanten af evigheden Hent pdf; Hent e-bog På kanten af evigheden; Bog pdf På kanten af evigheden; På kanten af evigheden Hent e-bogen; Hent På kanten af evigheden txt e-bog; Hent e-bogen På danskPå kanten af evigheden; Hent pdf e-bogen På dansk På kanten af evigheden; Hent ePUB e-bog På kanten af evigheden; På kanten af evigheden Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog På kanten af evigheden; Hent DOC Bog På kanten af evigheden; På kanten af evigheden ePUB e-bog; DOCX e-bog På kanten af evigheden; Hent mobi e-bog På kanten af evigheden; Læs online På kanten af evigheden; Hent På kanten af evigheden doc e-bog; Læs online e-bog På kanten af evigheden; På kanten af evigheden Læs online Bog; På kanten af evigheden Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog På kanten af evigheden;
  Læs online Bog På danskPå kanten af evigheden; Hent På kanten af evigheden fb2 e-bog; På kanten af evigheden af Ken Follett;
  Ken Follett pdf; På kanten af evigheden af Ken Follett txt; På kanten af evigheden af Ken Follett epub;
  På kanten af evigheden af Ken Follett fb2; På kanten af evigheden af Ken Follett mobi; På kanten af evigheden af Ken Follett mp3; På kanten af evigheden af Ken Follett Læs online; Ken Follett Læs online e-bog; Ken Follett Læs online Bog; På kanten af evigheden læses Bog; Hent På kanten af evigheden læses Bog; På kanten af evigheden læses online bog mp3; På kanten af evigheden læses online bog

  Skriv et svar