Samlede skrner fra et rejseliv hent bog (EPUB PDF TXT)

Samlede skrøner fra et rejseliv hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Samlede skrøner fra et rejseliv (e-bog) af Jørn Riel

Samlede skrøner fra et rejseliv


Jørn Riel
Jørn Riel fortæller veloplagt og underfundigt sine anekdoter fra hele verden – fra Fyn over Paris og Grønland til Ny Guinea. Han beretter kærligt og finurligt om små hændelser, der på én gang er lokalkarakteristiske og alment menneskelige.

“Samlede skrøner fra et rejseliv” består af i alt 28 skrøner og udgives i anledning af, at Jørn Riel har modtaget Det Danske Akademis Store Pris for sit omfattende forfatterskab, hvor “Samlede skrøner fra et rejseliv” udgør en slags selvbiografi i skrøneform.

OM BOGEN
“Jørn Riel har en fabelagtig evne til at fortælle, så man som læser ikke kan slippe bogen igen. Han fortæller med både lune og kærlighed, og selvom man ofte sidder og klukker under læsningen, så er der også altid alvor i hans beretninger. Han har et stort menneskekendskab, og den nysgerrighed og kærlighed, han møder verden med, er noget, vi alle kunne lære af.”
– Litteratursiden

“Når vi læser om lokummet, der kogte over, om de to canadiske gæs skudt i selvforsvar eller om den norske svensker og bjørnejægeren Åsen, der fik den sælsomme mikstur 10 mio enheder penicillin og et halvt glas Aalborg sprøjtet ind i sin fede røv med håndsleben hestekanyle – så er vi med igen.”
– Information

“Jørn Riel har atter en gang vist sig som en fremragende forfatter i en ny samling skrøner.”
– Berlingske Tidense


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Samlede skrøner fra et rejseliv.pdf
 • Samlede skrøner fra et rejseliv.epub
 • Samlede skrøner fra et rejseliv.txt
 • Samlede skrøner fra et rejseliv.fb2
 • Samlede skrøner fra et rejseliv.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Samlede skrøner fra et rejseliv

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Samlede skrøner fra et rejseliv.mp3


 • Længde
  322 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner
  Serie
  Riels samlede skrøner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711345719


  Pris Bøger:


  Samlede skrøner fra et rejseliv.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Samlede skrøner fra et rejseliv.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Samlede skrøner fra et rejseliv.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Samlede skrøner fra et rejseliv.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Samlede skrøner fra et rejseliv.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Samlede skrøner fra et rejseliv.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Samlede skrøner fra et rejseliv Gratis

  Bogen af Jørn Riel

 • Samlede skrøner fra et rejseliv


 • Samlede skrøner fra et rejseliv (e-bog) af Jørn Riel

  TAGS:

  Hent Samlede skrøner fra et rejseliv pdf e-bog; Samlede skrøner fra et rejseliv Hent pdf; Hent e-bog Samlede skrøner fra et rejseliv; Bog pdf Samlede skrøner fra et rejseliv; Samlede skrøner fra et rejseliv Hent e-bogen; Hent Samlede skrøner fra et rejseliv txt e-bog; Hent e-bogen På danskSamlede skrøner fra et rejseliv; Hent pdf e-bogen På dansk Samlede skrøner fra et rejseliv; Hent ePUB e-bog Samlede skrøner fra et rejseliv; Samlede skrøner fra et rejseliv Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Samlede skrøner fra et rejseliv; Hent DOC Bog Samlede skrøner fra et rejseliv; Samlede skrøner fra et rejseliv ePUB e-bog; DOCX e-bog Samlede skrøner fra et rejseliv; Hent mobi e-bog Samlede skrøner fra et rejseliv; Læs online Samlede skrøner fra et rejseliv; Hent Samlede skrøner fra et rejseliv doc e-bog; Læs online e-bog Samlede skrøner fra et rejseliv; Samlede skrøner fra et rejseliv Læs online Bog; Samlede skrøner fra et rejseliv Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Samlede skrøner fra et rejseliv;
  Læs online Bog På danskSamlede skrøner fra et rejseliv; Hent Samlede skrøner fra et rejseliv fb2 e-bog; Samlede skrøner fra et rejseliv af Jørn Riel;
  Jørn Riel pdf; Samlede skrøner fra et rejseliv af Jørn Riel txt; Samlede skrøner fra et rejseliv af Jørn Riel epub;
  Samlede skrøner fra et rejseliv af Jørn Riel fb2; Samlede skrøner fra et rejseliv af Jørn Riel mobi; Samlede skrøner fra et rejseliv af Jørn Riel mp3; Samlede skrøner fra et rejseliv af Jørn Riel Læs online; Jørn Riel Læs online e-bog; Jørn Riel Læs online Bog; Samlede skrøner fra et rejseliv læses Bog; Hent Samlede skrøner fra et rejseliv læses Bog; Samlede skrøner fra et rejseliv læses online bog mp3; Samlede skrøner fra et rejseliv læses online bog

  Skriv et svar