Sokrates&39; forsvarstale hent bog (EPUB PDF TXT)

Sokrates' forsvarstale hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Sokrates' forsvarstale (e-bog) af Platon Platon

Sokrates' forsvarstale


Platon Platon
Som bekendt blev Sokrates dømt til døden ved at drikke skarntydesaft. Retssagen er interessant også rent juridisk – Sokrates holdt en forsvarstale som siger sparto til alle andre.

Platon, der fulgte retssagen nedskrev talen.
Der var 501 dommere tilstede og flere tilskuere, skriver Platon. Sokrates var berømt i Athen. Anklagerne lød på fordærvelse af ungdommen og blasfemi, fordi han fordærvede ungdommen ved samtaler, dialoger, med forbipasserende på torvet (Agorá). Anklagen om blasfemi byggede på Sokrates’ forestilling om, at der fandtes andre guder end de Olympiske. Han mente, at der fandtes daimoner, som var gode gudlignende skabninger, som ledede mennesker. Det var ikke alle, som havde en daimon, men Sokrates havde (selvfølgelig) en.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Sokrates' forsvarstale.pdf
 • Sokrates' forsvarstale.epub
 • Sokrates' forsvarstale.txt
 • Sokrates' forsvarstale.fb2
 • Sokrates' forsvarstale.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Sokrates' forsvarstale

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Sokrates' forsvarstale.mp3


 • Genrer

  Faglitteratur, Jura

  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788792817754


  Pris Bøger:


  Sokrates' forsvarstale.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Sokrates' forsvarstale.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Sokrates' forsvarstale.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Sokrates' forsvarstale.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Sokrates' forsvarstale.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Sokrates' forsvarstale.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Sokrates' forsvarstale Gratis

  Bogen af Platon Platon

 • Sokrates' forsvarstale


 • Sokrates' forsvarstale (e-bog) af Platon Platon

  TAGS:

  Hent Sokrates' forsvarstale pdf e-bog; Sokrates' forsvarstale Hent pdf; Hent e-bog Sokrates' forsvarstale; Bog pdf Sokrates' forsvarstale; Sokrates' forsvarstale Hent e-bogen; Hent Sokrates' forsvarstale txt e-bog; Hent e-bogen På danskSokrates' forsvarstale; Hent pdf e-bogen På dansk Sokrates' forsvarstale; Hent ePUB e-bog Sokrates' forsvarstale; Sokrates' forsvarstale Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Sokrates' forsvarstale; Hent DOC Bog Sokrates' forsvarstale; Sokrates' forsvarstale ePUB e-bog; DOCX e-bog Sokrates' forsvarstale; Hent mobi e-bog Sokrates' forsvarstale; Læs online Sokrates' forsvarstale; Hent Sokrates' forsvarstale doc e-bog; Læs online e-bog Sokrates' forsvarstale; Sokrates' forsvarstale Læs online Bog; Sokrates' forsvarstale Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Sokrates' forsvarstale;
  Læs online Bog På danskSokrates' forsvarstale; Hent Sokrates' forsvarstale fb2 e-bog; Sokrates' forsvarstale af Platon Platon;
  Platon Platon pdf; Sokrates' forsvarstale af Platon Platon txt; Sokrates' forsvarstale af Platon Platon epub;
  Sokrates' forsvarstale af Platon Platon fb2; Sokrates' forsvarstale af Platon Platon mobi; Sokrates' forsvarstale af Platon Platon mp3; Sokrates' forsvarstale af Platon Platon Læs online; Platon Platon Læs online e-bog; Platon Platon Læs online Bog; Sokrates' forsvarstale læses Bog; Hent Sokrates' forsvarstale læses Bog; Sokrates' forsvarstale læses online bog mp3; Sokrates' forsvarstale læses online bog

  Skriv et svar