Kollegial supervision hent bog (EPUB PDF TXT)

Kollegial supervision hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Kollegial supervision (e-bog) af n a, Hanne Leth Andersen, Lene Tortzen Bager

Kollegial supervision


n a
Hvordan kan undervisere og uddannelsesledere skabe optimale betingelser for udvikling af kvalitet i undervisningen? I denne bog præsenteres kollegial supervision som et stærkt bud på en metode, der kan skabe kompetenceudvikling med udgangspunkt i den enkelte medarbejder, den konkrete undervisning og i uddannelseskulturen som fællesskab. Kollegial supervision er et forpligtende og tæt samarbejde om udvikling af undervisningspraksis i et uddannelsesmiljø.

Bogen er en forlængelse af “Kollegial supervision på universitetet” (2007) som introducerer til metoden og den grundlag og præsenterer et konkret forløb på Aarhus Universitet sammen med evalueringer, deltageroplevelser og pædagogiske refleksioner.

Bogen her samler op på flere års videre erfaringer med metoden i forskellige uddannelsesmiljøer. Alle bidrag er skrevet på baggrund af konkrete erfaringer med anvendelse af metoden med forskellig fokus fra ungdomsuddannelse, professionsuddannelse, kunstnerisk uddannelse, militær lederuddannelse og videregående akademisk uddannelse.

Bogen beskriver, hvordan metoden baserer sig på den anerkendende samtales værdier og på refleksion af praksis som udgangspunkt for udvikling. Den præsenterer lederens refleksioner og perspektiver på brugen af kollegial supervision som en vej til udvikling af uddannelseskulturen.

Bogen rummer en række ressourer, som gør den anvendelig både som et praktisk redskab i forberedelse og gennemførelse af kollegial supervision og som redskab til refleksion og evaluering.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kollegial supervision.pdf
 • Kollegial supervision.epub
 • Kollegial supervision.txt
 • Kollegial supervision.fb2
 • Kollegial supervision.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Kollegial supervision

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Kollegial supervision.mp3


 • Længde
  122 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Psykologi og Pædagogik
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771244595


  Pris Bøger:


  Kollegial supervision.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Kollegial supervision.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Kollegial supervision.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Kollegial supervision.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Kollegial supervision.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Kollegial supervision.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Kollegial supervision Gratis

  Bogen af n a

 • Kollegial supervision


 • Kollegial supervision (e-bog) af n a, Hanne Leth Andersen, Lene Tortzen Bager

  TAGS:

  Hent Kollegial supervision pdf e-bog; Kollegial supervision Hent pdf; Hent e-bog Kollegial supervision; Bog pdf Kollegial supervision; Kollegial supervision Hent e-bogen; Hent Kollegial supervision txt e-bog; Hent e-bogen På danskKollegial supervision; Hent pdf e-bogen På dansk Kollegial supervision; Hent ePUB e-bog Kollegial supervision; Kollegial supervision Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Kollegial supervision; Hent DOC Bog Kollegial supervision; Kollegial supervision ePUB e-bog; DOCX e-bog Kollegial supervision; Hent mobi e-bog Kollegial supervision; Læs online Kollegial supervision; Hent Kollegial supervision doc e-bog; Læs online e-bog Kollegial supervision; Kollegial supervision Læs online Bog; Kollegial supervision Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Kollegial supervision;
  Læs online Bog På danskKollegial supervision; Hent Kollegial supervision fb2 e-bog; Kollegial supervision af n a;
  n a pdf; Kollegial supervision af n a txt; Kollegial supervision af n a epub;
  Kollegial supervision af n a fb2; Kollegial supervision af n a mobi; Kollegial supervision af n a mp3; Kollegial supervision af n a Læs online; n a Læs online e-bog; n a Læs online Bog; Kollegial supervision læses Bog; Hent Kollegial supervision læses Bog; Kollegial supervision læses online bog mp3; Kollegial supervision læses online bog

  Skriv et svar