Regines gde hent bog (EPUB PDF TXT)

Regines gåde hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Regines gåde (e-bog) af Joakim Garff

Regines gåde


Joakim Garff
Bruddet havde ellers næsten taget livet af dem begge, men de genvandt hver især en slags fod­fæste: Kierkegaard blev forfatter til et af verdenshistoriens mest overdådige forfatterskaber, mens Regine blev gift med kontorchef Johan Frederik Schlegel, der blev udnævnt til guvernør over Dansk Vestindien, hvor ægteparret opholdt sig fra 1855 til 1860. Næppe var de an­kom­met til Sankt Croix, før de modtog budskabet om, at Kierkegaard var død og havde gjort Regine til sin universalarving. Nogle måneder senere ankom to pakker til guvernørboligen i Christiansted indeholdende Kier­ke­gaards kærestebreve og et skønsomt udvalg af hans dagbøger med forbindelse til for­lovelsesperioden og hans livslange passion for Regine. Og derved begynder historien i en vis forstand forfra.

Regine efterlod sig ikke en dagbog med sin version af forlovelseshistorien og brændte de breve, som hun i sin tid skrev til Søren. Hun har derfor alle dage været en gåde, der gav anledning til grublerier og gisninger.

Ved noget, der ligner et lykketræf, er Joakim Garff imidlertid kommet i besiddelse af mere end 100 hidtil ukendte breve, som Regine på Sankt Croix har skrevet til sin elskede storesøster Cornelia hjemme i Danmark. Og her viser Regine sig som en kvinde af kød og blod og menin­ger og begæringer.

Bogen følger Regine fra afrejsedagen i København, hvor hun opsøger og velsigner Kier­kegaard midt i menneskevrimlen og få timer senere bevæger sig vestpå igennem et dybfrossent Danmark med kurs mod de tre små paradisiske tropeøer. Historien udspiller sig hovedsageligt på Sankt Croix, hvor den vestindiske virkelighed bliver et kul­tur­chok for Regine, der skal optræde i rollen som koloniernes førstedame med de materielle velsignelser og selska­belige forbandelser, det nu en­gang indebærer. Øens blodige for­historie, dø­delige syg­domme, giftmord, eksotiske natur og ikke mindst problematiske kolonistatus efter slavernes frigørelse i 1848 indgår i en stadig veksel­virkning med tilbageblik på Regines uudgrundelige kærligheds­forhold til Kierkegaard. Hovedpersonen i Regines gåde bliver derved nok så meget den pige, der et års tid var forlovet med geniet Kierkegaard, som det er den kvinde, der i en menneskealder var gift med guvernøren Schlegel. Endelig skildrer Regines gåde ægteparrets hjemkomst til et forandret København, hvor de begge skal indstille sig på at leve i tvelyset fra geniets stadigt større berømmelse.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Regines gåde.pdf
 • Regines gåde.epub
 • Regines gåde.txt
 • Regines gåde.fb2
 • Regines gåde.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Regines gåde

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Regines gåde.mp3


 • Længde
  576 sider

  Genrer

  Biografier og Erindringer, Biografier, Faglitteratur, Religion og Filosofi, Historie og Arkæologi, Romantik og Erotik, Romantik
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788712048718


  Pris Bøger:


  Regines gåde.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Regines gåde.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Regines gåde.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Regines gåde.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Regines gåde.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Regines gåde.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Regines gåde Gratis

  Bogen af Joakim Garff

 • Regines gåde


 • Regines gåde (e-bog) af Joakim Garff

  TAGS:

  Hent Regines gåde pdf e-bog; Regines gåde Hent pdf; Hent e-bog Regines gåde; Bog pdf Regines gåde; Regines gåde Hent e-bogen; Hent Regines gåde txt e-bog; Hent e-bogen På danskRegines gåde; Hent pdf e-bogen På dansk Regines gåde; Hent ePUB e-bog Regines gåde; Regines gåde Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Regines gåde; Hent DOC Bog Regines gåde; Regines gåde ePUB e-bog; DOCX e-bog Regines gåde; Hent mobi e-bog Regines gåde; Læs online Regines gåde; Hent Regines gåde doc e-bog; Læs online e-bog Regines gåde; Regines gåde Læs online Bog; Regines gåde Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Regines gåde;
  Læs online Bog På danskRegines gåde; Hent Regines gåde fb2 e-bog; Regines gåde af Joakim Garff;
  Joakim Garff pdf; Regines gåde af Joakim Garff txt; Regines gåde af Joakim Garff epub;
  Regines gåde af Joakim Garff fb2; Regines gåde af Joakim Garff mobi; Regines gåde af Joakim Garff mp3; Regines gåde af Joakim Garff Læs online; Joakim Garff Læs online e-bog; Joakim Garff Læs online Bog; Regines gåde læses Bog; Hent Regines gåde læses Bog; Regines gåde læses online bog mp3; Regines gåde læses online bog

  Skriv et svar