Sort uheld hent bog (EPUB PDF TXT)

Sort uheld hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Sort uheld (e-bog) af Lee Child

Sort uheld


Lee Child
»Vel egentlig blot til fire plusser, men pokker stå i det: Vi supplerer med et mere som tak for, at den hårdkogte spændingsmester atter er at finde på dansk. Det vil enhver varmblodig, heteroseksuel mand – for nu at citere Childs åndsfælle Ian Fleming – sætte pris på, også hér, hvor forfatterens faste hovedperson, den tidligere elitesoldat og nuværende drifter Jack Reacher er ved at blive indhentet af fortiden, da han sætter sig for at opklare drabene på to tidligere kolleger, der er blevet smidt levende ud af en helikopter!«
– Tonny Vorm, Euroman

»Selvom romanen er nummer elleve i en forrygende spændingsserie, indeholder den kernen af fornøjelsen ved alle Childs bøger: troværdige personbeskrivelser, et moralsk klarsyn og en pokkers bunke spænding.«
– TJECK magazine

´Hold nallerne fra specialefterforskerne, eller du vil fortryde det!´ Det var det rygte, der gik om Jack Reacher og hans ni mand store gruppe, dengang de efterforskede forbrydelser begået af hærens personel. Deres opklaringsprocent var i top, og Gud nåde og trøste den, der kom gruppen på tværs.

Ti år efter at gruppen er blevet opløst, og Jack Reacher er gået på landevejene, er der imidlertid nogen, der ikke kan holde nallerne fra efterforskerne. Faktisk vippes en af dem levende ud af en helikopter. Og derefter endnu en!

Dengang ville man ikke kunne sidde det overhørigt, og det kan man selvfølgelig heller ikke nu, og resterne af gruppen trommes sammen. Er nogen ude efter gruppen som enhed, eller havde de to uheldige gang i en efterforskning, de skulle have holdt sig fra? Lige meget! Hvem det end er, vil vedkommende komme til at fortryde det.

Lee Child er født i England, men besluttede sig i begyndelsen af sin forfatterkarriere for at slå amerikanerne på deres egen hjemmebane, og flyttede til USA. Det er i den grad lykkedes. Serien med Jack Reacher som hovedperson har været en kæmpesucces i USA, og med denne bog har han sat sig solidt på plads i toppen af Verdens bestsellerlister.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Sort uheld.pdf
 • Sort uheld.epub
 • Sort uheld.txt
 • Sort uheld.fb2
 • Sort uheld.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Sort uheld

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Sort uheld.mp3


 • Længde
  367 sider

  Genrer

  Krimier, Thriller og Spænding
  Serie
  Jack Reacher-serien
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788770791496


  Pris Bøger:


  Sort uheld.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Sort uheld.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Sort uheld.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Sort uheld.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Sort uheld.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Sort uheld.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Sort uheld Gratis

  Bogen af Lee Child

 • Sort uheld


 • Sort uheld (e-bog) af Lee Child

  TAGS:

  Hent Sort uheld pdf e-bog; Sort uheld Hent pdf; Hent e-bog Sort uheld; Bog pdf Sort uheld; Sort uheld Hent e-bogen; Hent Sort uheld txt e-bog; Hent e-bogen På danskSort uheld; Hent pdf e-bogen På dansk Sort uheld; Hent ePUB e-bog Sort uheld; Sort uheld Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Sort uheld; Hent DOC Bog Sort uheld; Sort uheld ePUB e-bog; DOCX e-bog Sort uheld; Hent mobi e-bog Sort uheld; Læs online Sort uheld; Hent Sort uheld doc e-bog; Læs online e-bog Sort uheld; Sort uheld Læs online Bog; Sort uheld Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Sort uheld;
  Læs online Bog På danskSort uheld; Hent Sort uheld fb2 e-bog; Sort uheld af Lee Child;
  Lee Child pdf; Sort uheld af Lee Child txt; Sort uheld af Lee Child epub;
  Sort uheld af Lee Child fb2; Sort uheld af Lee Child mobi; Sort uheld af Lee Child mp3; Sort uheld af Lee Child Læs online; Lee Child Læs online e-bog; Lee Child Læs online Bog; Sort uheld læses Bog; Hent Sort uheld læses Bog; Sort uheld læses online bog mp3; Sort uheld læses online bog

  Skriv et svar