Lyst og Luner hent bog (EPUB PDF TXT)

Lyst og Luner hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Lyst og Luner (e-bog) af Nette Sommer

Lyst og Luner


Nette Sommer
“Lyst og Luner” er fjerde bind i en frimodig quadrologi af Nette Sommer.

”Vend dig om, Nette, og stil dig på alle fire, så skal jeg tage dig bagfra som en hingst bestiger en hoppe, med vold og magt.”

Jeg kunne ikke gøre andet end adlyde. Jeg anbragte mine knæ på kanten af briksen med hovedet godt begravet i dynen, stak min yndige lille bagdel i vejret, skrævede godt ud og afventede min skæbne. Han stødte sin fuldblods ganger ind i mig med så voldsom en kraft at jeg var ved å vælte forover. Med ét eneste stød jog han sin hingstepik helt i bund. Jeg var en besvimelse nær, men holdt stand. Takket være min udløsning for et øjeblik siden, var min venusspalte som et smørhul. Han holdt fast om mine lænder og gav mig et par dask bagi; noget som yderligere opildnede os begge. Han bevægede sig med en råstyrke som en græsk helteskikkelse; ubønhørligt frem og tilbage i min stakkels lille, jeg havde nær sagt teenageskede, selvom den tærskel jo var overskredet for et årstid siden. Efter at jeg i et kvarterstid havde følt en blanding af heftig smerte og elysisk vellyst, nåede han i mål med en jublende rallen som må have forskrækket alle skovens dyr.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Lyst og Luner.pdf
 • Lyst og Luner.epub
 • Lyst og Luner.txt
 • Lyst og Luner.fb2
 • Lyst og Luner.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Lyst og Luner

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Lyst og Luner.mp3


 • Genrer

  Romantik og Erotik, Erotik

  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788799233953


  Pris Bøger:


  Lyst og Luner.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Lyst og Luner.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Lyst og Luner.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Lyst og Luner.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Lyst og Luner.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Lyst og Luner.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Lyst og Luner Gratis

  Bogen af Nette Sommer

 • Lyst og Luner


 • Lyst og Luner (e-bog) af Nette Sommer

  TAGS:

  Hent Lyst og Luner pdf e-bog; Lyst og Luner Hent pdf; Hent e-bog Lyst og Luner; Bog pdf Lyst og Luner; Lyst og Luner Hent e-bogen; Hent Lyst og Luner txt e-bog; Hent e-bogen På danskLyst og Luner; Hent pdf e-bogen På dansk Lyst og Luner; Hent ePUB e-bog Lyst og Luner; Lyst og Luner Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Lyst og Luner; Hent DOC Bog Lyst og Luner; Lyst og Luner ePUB e-bog; DOCX e-bog Lyst og Luner; Hent mobi e-bog Lyst og Luner; Læs online Lyst og Luner; Hent Lyst og Luner doc e-bog; Læs online e-bog Lyst og Luner; Lyst og Luner Læs online Bog; Lyst og Luner Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Lyst og Luner;
  Læs online Bog På danskLyst og Luner; Hent Lyst og Luner fb2 e-bog; Lyst og Luner af Nette Sommer;
  Nette Sommer pdf; Lyst og Luner af Nette Sommer txt; Lyst og Luner af Nette Sommer epub;
  Lyst og Luner af Nette Sommer fb2; Lyst og Luner af Nette Sommer mobi; Lyst og Luner af Nette Sommer mp3; Lyst og Luner af Nette Sommer Læs online; Nette Sommer Læs online e-bog; Nette Sommer Læs online Bog; Lyst og Luner læses Bog; Hent Lyst og Luner læses Bog; Lyst og Luner læses online bog mp3; Lyst og Luner læses online bog

  Skriv et svar