Drengen der lb med Gud hent bog (EPUB PDF TXT)

Drengen der løb med Gud hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Drengen der løb med Gud (e-bog) af Morten Sabroe

Drengen der løb med Gud


Morten Sabroe
“Siger navnet Julie dig noget?”

Spørgsmålet sætter gang i Viktor Hugos hukommelse. Den hukommelse han mistede da han et år tidligere, efter en voldsom storm, blev fundet død i en kløft nær den by han bor i.

Siden dengang har han set billeder af en pige. Hun har grønne øjne. Hun står under vand. Der kommer bobler ud af hendes mund. Hendes ansigt bevæger sig ikke, alligevel skifter det ustandselig udtryk. Nogen gange ser hun på ham med foragt, andre med længsel. Viktors fornemmelse af at han har gjort pigen fortræd, vokser sig stærkere og stærkere. Og samtidig vokser følelsen af at alle andre end han selv ved, hvad der er foregået. Men ingen vil fortælle ham det. Hverken enken Agnes, sygeplejersken Suzanne eller Nicky – den unge sorte kvinde som med ordene: ‘Jeg vil tage dig ind i mørket, så langt som ingen nogensinde har været’, lokker ham dybere og dybere ind i sindets labyrint. Alle vil de have at han selv finder frem til sandheden. En sandhed som han længe har forsøgt at løbe fra. Først alene. Derefter sammen med den gyldne retriever Gud, det eneste levende væsen han har knyttet sig til.

Drengen der løb med Gud er et mørkt eventyr i stil med Stephen Kings The Shining. Det er en historie om blind hævn og forspildt kærlighed. Da Viktor Hugo bliver indkaldt til politiforhør mistænkt for mord, tager begivenhederne fart, og alle føres som viljeløse væsener mod en forfærdelig, men også uundgåelig skæbne.

Om forfatteren:
Morten Sabroe (f. 1947) har senest udgivet Fader Vor (2011), Det trettende spil (2010), OS (2013), Libido (2013) samt bestsellerne Du som er i himlen (2007) og Kærlighedskrigeren (2008). Tidligere har han bl.a. udgivet romanerne Den spanske gæst (2000), Den niende kreds (2002) og Evig troskab (2006).


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Drengen der løb med Gud.pdf
 • Drengen der løb med Gud.epub
 • Drengen der løb med Gud.txt
 • Drengen der løb med Gud.fb2
 • Drengen der løb med Gud.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Drengen der løb med Gud

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Drengen der løb med Gud.mp3


 • Længde
  326 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788740019469


  Pris Bøger:


  Drengen der løb med Gud.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Drengen der løb med Gud.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Drengen der løb med Gud.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Drengen der løb med Gud.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Drengen der løb med Gud.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Drengen der løb med Gud.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Drengen der løb med Gud Gratis

  Bogen af Morten Sabroe

 • Drengen der løb med Gud


 • Drengen der løb med Gud (e-bog) af Morten Sabroe

  TAGS:

  Hent Drengen der løb med Gud pdf e-bog; Drengen der løb med Gud Hent pdf; Hent e-bog Drengen der løb med Gud; Bog pdf Drengen der løb med Gud; Drengen der løb med Gud Hent e-bogen; Hent Drengen der løb med Gud txt e-bog; Hent e-bogen På danskDrengen der løb med Gud; Hent pdf e-bogen På dansk Drengen der løb med Gud; Hent ePUB e-bog Drengen der løb med Gud; Drengen der løb med Gud Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Drengen der løb med Gud; Hent DOC Bog Drengen der løb med Gud; Drengen der løb med Gud ePUB e-bog; DOCX e-bog Drengen der løb med Gud; Hent mobi e-bog Drengen der løb med Gud; Læs online Drengen der løb med Gud; Hent Drengen der løb med Gud doc e-bog; Læs online e-bog Drengen der løb med Gud; Drengen der løb med Gud Læs online Bog; Drengen der løb med Gud Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Drengen der løb med Gud;
  Læs online Bog På danskDrengen der løb med Gud; Hent Drengen der løb med Gud fb2 e-bog; Drengen der løb med Gud af Morten Sabroe;
  Morten Sabroe pdf; Drengen der løb med Gud af Morten Sabroe txt; Drengen der løb med Gud af Morten Sabroe epub;
  Drengen der løb med Gud af Morten Sabroe fb2; Drengen der løb med Gud af Morten Sabroe mobi; Drengen der løb med Gud af Morten Sabroe mp3; Drengen der løb med Gud af Morten Sabroe Læs online; Morten Sabroe Læs online e-bog; Morten Sabroe Læs online Bog; Drengen der løb med Gud læses Bog; Hent Drengen der løb med Gud læses Bog; Drengen der løb med Gud læses online bog mp3; Drengen der løb med Gud læses online bog

  Skriv et svar