Bellman og Danmark hent bog (EPUB PDF TXT)

Bellman og Danmark hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Bellman og Danmark (e-bog) af Karl Warburg, O. Schoning, Ejnar Thomsen, Torben Krogh, Fr. Birket-Smith, Jens Kr. Andersen

Bellman og Danmark


Torben Krogh
Værket udgør 3. bind i rækken Skrifter udgivet af Selskabet Bellman i Danmark. I tidsrummet 1895-1940 skrev litteraturhistorikerne Warburg, Schoning, Birket-Smith og Thomsen hver sin lille afhandling om receptionen af Bellmans digtning i Danmark og Bellmans indflydelse på dansk litteratur og musik. 1945 leverede Torben Krogh det hidtil vægtigste faglige bidrag til denne reception i form af sit skrift om Bellman “som musikalsk Digter”. De fem studier blev udgivet som artikler eller små bøger og har siden kun foreligget spredt og svært tilgængeligt. De genudgives her for første gang, og i samlet formation. Afhandlingerne rummer tilsammen et væld af vigtige oplysninger for den Bellman-interesserede, men er i deres oprindelige skikkelse præget af deres tid, så at en nutidig læser føler savnet af forfatternes adgang til gode textudgaver og nyere Bellman-forskning og stedvis svigtes ved mindre strenge krav til akribi end dem, moderne litteraturforskere og filologer finder selvfølgelige. Disse svagheder rådes der her bod på: Alle citater og henvisninger er blevet kontrolleret og om nødvendigt rettet, et betydeligt antal noter af filologisk, bibliografisk, litteraturhistorisk og musikologisk art bidrager til at forklare, uddybe, præcisere og à jour-føre de ældre fremstillinger, og fælles registre til alle fem bidrag gør det foreliggende bind til et nyttigt opslagsværk for Bellmanianere. Udgiveren af dette bind og skriftrækkens redaktør er Jens Kr. Andersen, lektor i dansk litteratur ved Københavns Universitet, dr. phil. på et trebindsværk om Holbergs komedier og næstformand i Selskabet Bellman i Danmark.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Bellman og Danmark.pdf
 • Bellman og Danmark.epub
 • Bellman og Danmark.txt
 • Bellman og Danmark.fb2
 • Bellman og Danmark.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Bellman og Danmark

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Bellman og Danmark.mp3


 • Længde
  552 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Litteraturvidenskab
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788779175440


  Pris Bøger:


  Bellman og Danmark.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Bellman og Danmark.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Bellman og Danmark.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Bellman og Danmark.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Bellman og Danmark.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Bellman og Danmark.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Bellman og Danmark Gratis

  Bogen af Torben Krogh

 • Bellman og Danmark


 • Bellman og Danmark (e-bog) af Karl Warburg, O. Schoning, Ejnar Thomsen, Torben Krogh, Fr. Birket-Smith, Jens Kr. Andersen

  TAGS:

  Hent Bellman og Danmark pdf e-bog; Bellman og Danmark Hent pdf; Hent e-bog Bellman og Danmark; Bog pdf Bellman og Danmark; Bellman og Danmark Hent e-bogen; Hent Bellman og Danmark txt e-bog; Hent e-bogen På danskBellman og Danmark; Hent pdf e-bogen På dansk Bellman og Danmark; Hent ePUB e-bog Bellman og Danmark; Bellman og Danmark Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Bellman og Danmark; Hent DOC Bog Bellman og Danmark; Bellman og Danmark ePUB e-bog; DOCX e-bog Bellman og Danmark; Hent mobi e-bog Bellman og Danmark; Læs online Bellman og Danmark; Hent Bellman og Danmark doc e-bog; Læs online e-bog Bellman og Danmark; Bellman og Danmark Læs online Bog; Bellman og Danmark Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Bellman og Danmark;
  Læs online Bog På danskBellman og Danmark; Hent Bellman og Danmark fb2 e-bog; Bellman og Danmark af Torben Krogh;
  Torben Krogh pdf; Bellman og Danmark af Torben Krogh txt; Bellman og Danmark af Torben Krogh epub;
  Bellman og Danmark af Torben Krogh fb2; Bellman og Danmark af Torben Krogh mobi; Bellman og Danmark af Torben Krogh mp3; Bellman og Danmark af Torben Krogh Læs online; Torben Krogh Læs online e-bog; Torben Krogh Læs online Bog; Bellman og Danmark læses Bog; Hent Bellman og Danmark læses Bog; Bellman og Danmark læses online bog mp3; Bellman og Danmark læses online bog

  Skriv et svar