Hildegard hent bog (EPUB PDF TXT)

Hildegard hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Hildegard (e-bog) af Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Hildegard


Anne Lise Marstrand-Jørgensen
Anne Lise Marstrand-Jørgensen har med romanen “Hildegard” skrevet et psykologisk drama om en af middelalderens mest betydningsfulde kvinder, Hildegard af Bingen (1098-1179)

Allerede som treårig oplevede Hildegard sine første visioner. Hun forstod hurtigt, at hun så noget, andre mennesker ikke kunne se, og holdt sine oplevelser skjult. For hvordan ville andre mennesker reagere, hvis hun fortalte dem, at hun både hørte Guds stemme og i glimt kunne se lige ind i fremtiden? Hvad skulle hendes egen mor stille op med sit tiende barn, der var sart og anderledes og næsten altid sygt? Og hvem kunne skelne Guds og Djævelens tale fra hinanden? Hildegard var kun otte år, da hun blev sendt hjemmefra. Først til den fromme, unge adelskvinde Jutta, der skulle forberede hende på klosterlivet. To år senere flyttede de sammen ind i en isoleret celle ved klosteret Disibodenberg. Hildegard blev tvunget til at leve i tavshed. Hun havde kun ringe kontakt med klosterbrødrene, men én fortrolig havde hun. Et usædvanligt venskab voksede frem mellem Hildegard og hendes lærer, den næsten jævnaldrende munk Volmar. Det engang så sære barn blev nonne, lægekyndig, forfatter og visionær. Hun komponerede musik, der stadig spilles den dag i dag. Hun forlod aldrig klosterlivet, men fik med tiden kontakt med de mest magtfulde mænd, deriblandt paven i Rom.

Historien om Hildegard rækker ud over hendes skrift og samtid. Det er et nuanceret portræt af en kvinde, der bliver ved med at fascinere på tværs af århundreder og som i sit virke tog store eksistentielle temaer under behandling: tro, tvivl, kald og afkald.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Hildegard.pdf
 • Hildegard.epub
 • Hildegard.txt
 • Hildegard.fb2
 • Hildegard.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Hildegard

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Hildegard.mp3


 • Længde
  400 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788702096170


  Pris Bøger:


  Hildegard.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Hildegard.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Hildegard.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Hildegard.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Hildegard.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Hildegard.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Hildegard Gratis

  Bogen af Anne Lise Marstrand-Jørgensen

 • Hildegard


 • Hildegard (e-bog) af Anne Lise Marstrand-Jørgensen

  TAGS:

  Hent Hildegard pdf e-bog; Hildegard Hent pdf; Hent e-bog Hildegard; Bog pdf Hildegard; Hildegard Hent e-bogen; Hent Hildegard txt e-bog; Hent e-bogen På danskHildegard; Hent pdf e-bogen På dansk Hildegard; Hent ePUB e-bog Hildegard; Hildegard Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Hildegard; Hent DOC Bog Hildegard; Hildegard ePUB e-bog; DOCX e-bog Hildegard; Hent mobi e-bog Hildegard; Læs online Hildegard; Hent Hildegard doc e-bog; Læs online e-bog Hildegard; Hildegard Læs online Bog; Hildegard Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Hildegard;
  Læs online Bog På danskHildegard; Hent Hildegard fb2 e-bog; Hildegard af Anne Lise Marstrand-Jørgensen;
  Anne Lise Marstrand-Jørgensen pdf; Hildegard af Anne Lise Marstrand-Jørgensen txt; Hildegard af Anne Lise Marstrand-Jørgensen epub;
  Hildegard af Anne Lise Marstrand-Jørgensen fb2; Hildegard af Anne Lise Marstrand-Jørgensen mobi; Hildegard af Anne Lise Marstrand-Jørgensen mp3; Hildegard af Anne Lise Marstrand-Jørgensen Læs online; Anne Lise Marstrand-Jørgensen Læs online e-bog; Anne Lise Marstrand-Jørgensen Læs online Bog; Hildegard læses Bog; Hent Hildegard læses Bog; Hildegard læses online bog mp3; Hildegard læses online bog

  Skriv et svar