9 vrktjer til at klare eksamen hent bog (EPUB PDF TXT)

9 værktøjer til at klare eksamen hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

9 værktøjer til at klare eksamen (e-bog) af Søren Sørensen, Jacob Høedt Larsen

9 værktøjer til at klare eksamen


Søren Sørensen
Vil du klare dig bedre til eksamen? Denne bog er til dig, der allerede gør det godt, men gerne vil gøre det endnu bedre. Den er også til dig, der ikke er så god ved eksamensbordet. Alle kan nemlig forbedre sig – og når du har læst denne bog, har du værktøjerne til at klare dig bedre til eksamen.
Kunsten at gøre sit bedste i pressede situationer er – en kunst. Det er svært. Det er svært for mig, og det er også svært for dig. Det er faktisk svært for alle. Det føles bare ikke altid sådan. Når andre gør det, så ser det så nemt ud. Og når vi selv skal, så er det både tungt og vanskeligt.
Men vi ser ikke hele sandheden. For alle har faktisk svært ved at yde deres bedste, når situationen er presset. Alle lider i større eller mindre grad af frygten for at fejle, angsten for at dumpe eller tanken om at ’falde igennem’ og gøre sig selv til grin – fra skoleelever til kunstnere, der optræder på de store scener. Alle har eller har haft angsten i sig. Folk tackler det bare forskelligt.
At du har svært ved at tackle en eksamen, er derfor helt normalt.
Forberedelse til eksamen kan opdeles i to dele. Den ene del er det faglige. Du skal have læst pensum og få styr på noterne. Denne del af forberedelserne er sandsynligvis langt den største.
Den anden del af forberedelsen er ’alt det andet’. Alt det andet er det, som denne bog handler mest om. Alt det andet er det, som ikke er fagspecifikt, men som hører til selve eksamenssituationen. Idrætsfolk, som skal gennemføre en krævende præstation eller konkurrence, lader mentalt op. Det samme skal du gøre. Du skal gøre dig mentalt og fysisk klar til den præstation, som du skal til at gennemføre. Intet vil være mere ærgerligt, end hvis du kan pensum til fingerspidserne, men ikke får ’leveret varen’ til censor. At du forlader eksamenslokalet uden at have fortalt alt det, som du har brugt uger, måneder eller år på at lære. Det vil være som at bage en kage og smide den i skraldespanden. Ingen får glæde af den – og du står tilbage uden noget, ud over en masse spildt tid og en masse ærgrelser.
Denne bog vil give dig en forståelse for det, der sker, når du bliver ramt af eksamensangst, og give dig forskellige redskaber til at gennemføre en vellykket eksamen.
Du kan læse værktøjerne hver for sig og springe til dem, der umiddelbart giver mest mening. Men det er selvfølgelig allerbedst, hvis du gør det hele.
De ni værktøjer er:
1. Bliv optimist.
2. Fjern de negative tanker.
3. Visualisér det.
4. Læg en plan.
5. Lær udenad.
6. Fyld noget i rummet.
7. Vær flittig.
8. Drop plan B.
9. Vær god ved dig selv.
Men først lidt om os, der har skrevet bogen.
Søren Sørensen, eller SØR, som hans kammerater kalder ham, er jagerpilot. En F-16 flyver gennem luften med over 800 kilometer i timen, og nogle gange skyder fjenden efter én. Derfor ved Søren rigtig meget om at klare sig i pressede situationer. Men Søren har også været en lille, tynd dreng, der havde svært ved at klare sine eksamener. Det er man bare nødt til at lære, hvis man skal igennem uddannelsen som jagerpilot. Man bliver nemlig testet hele tiden.
Jacob Høedt Larsen har derimod altid været god til eksamen – især de mundtlige. Det er lidt svært at forklare hvorfor, men det er noget med, at han kan fornemme, hvad lærer og censor godt vil høre lige nu. Han har, ligesom Søren, været til helt uhyggelig mange eksamener i skolen, på handelsskolen og senere på universitetet. Jacob holder foredrag og underviser, så han ved en masse om at forberede sig og levere en god præstation på dagen. Til gengæld er han naturligt lidt doven.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • 9 værktøjer til at klare eksamen.pdf
 • 9 værktøjer til at klare eksamen.epub
 • 9 værktøjer til at klare eksamen.txt
 • 9 værktøjer til at klare eksamen.fb2
 • 9 værktøjer til at klare eksamen.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • 9 værktøjer til at klare eksamen

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • 9 værktøjer til at klare eksamen.mp3


 • Længde
  23 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Psykologi og Pædagogik, Sundhed, Livsstil og Fritid, Familie og Sundhed
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  ISBN
  9788792918017


  Pris Bøger:


  9 værktøjer til at klare eksamen.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  9 værktøjer til at klare eksamen.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  9 værktøjer til at klare eksamen.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  9 værktøjer til at klare eksamen.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  9 værktøjer til at klare eksamen.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  9 værktøjer til at klare eksamen.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen 9 værktøjer til at klare eksamen Gratis

  Bogen af Søren Sørensen

 • 9 værktøjer til at klare eksamen


 • 9 værktøjer til at klare eksamen (e-bog) af Søren Sørensen, Jacob Høedt Larsen

  TAGS:

  Hent 9 værktøjer til at klare eksamen pdf e-bog; 9 værktøjer til at klare eksamen Hent pdf; Hent e-bog 9 værktøjer til at klare eksamen; Bog pdf 9 værktøjer til at klare eksamen; 9 værktøjer til at klare eksamen Hent e-bogen; Hent 9 værktøjer til at klare eksamen txt e-bog; Hent e-bogen På dansk9 værktøjer til at klare eksamen; Hent pdf e-bogen På dansk 9 værktøjer til at klare eksamen; Hent ePUB e-bog 9 værktøjer til at klare eksamen; 9 værktøjer til at klare eksamen Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog 9 værktøjer til at klare eksamen; Hent DOC Bog 9 værktøjer til at klare eksamen; 9 værktøjer til at klare eksamen ePUB e-bog; DOCX e-bog 9 værktøjer til at klare eksamen; Hent mobi e-bog 9 værktøjer til at klare eksamen; Læs online 9 værktøjer til at klare eksamen; Hent 9 værktøjer til at klare eksamen doc e-bog; Læs online e-bog 9 værktøjer til at klare eksamen; 9 værktøjer til at klare eksamen Læs online Bog; 9 værktøjer til at klare eksamen Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog 9 værktøjer til at klare eksamen;
  Læs online Bog På dansk9 værktøjer til at klare eksamen; Hent 9 værktøjer til at klare eksamen fb2 e-bog; 9 værktøjer til at klare eksamen af Søren Sørensen;
  Søren Sørensen pdf; 9 værktøjer til at klare eksamen af Søren Sørensen txt; 9 værktøjer til at klare eksamen af Søren Sørensen epub;
  9 værktøjer til at klare eksamen af Søren Sørensen fb2; 9 værktøjer til at klare eksamen af Søren Sørensen mobi; 9 værktøjer til at klare eksamen af Søren Sørensen mp3; 9 værktøjer til at klare eksamen af Søren Sørensen Læs online; Søren Sørensen Læs online e-bog; Søren Sørensen Læs online Bog; 9 værktøjer til at klare eksamen læses Bog; Hent 9 værktøjer til at klare eksamen læses Bog; 9 værktøjer til at klare eksamen læses online bog mp3; 9 værktøjer til at klare eksamen læses online bog

  Skriv et svar