Lille Allan – den menneskelige antenne hent bog (EPUB PDF TXT)

Lille Allan – den menneskelige antenne hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Lille Allan - den menneskelige antenne (e-bog) af Line Knutzon, Peter Frödin, Line Knutzon

Lille Allan – den menneskelige antenne


Peter Frödin
Det starter som en kedelig sommerferie. Aller er rejst væk, og Lille Allan skal passes af den gamle nabo Helge, der engang har været næstformand i Tårnby Ufoklub. Helge vil gerne i kontakt med det ydre rum og har en plan. Før Lille Allan når at tænke sig om, er han rullet ind i sølvpapir og står på toppen af Urbanplanen midt om natten. Pludselig stirrer han ind i et par tætsiddende øjne. Måske Helge alligevel havde ret, da han sagde, at dette kunne blive en af de mest spændende sommerferier i Lille Allans liv. En rørende historie om kiks, venskab og en hund med tyndskid.

Om forfatterne:

Peter Frödin (1964) er komiker, skuespiller og sanger. Til børn har han både indlæst bøger, lavet tv og film. (Bullerfnis, Hannibal & Jerry, Grev Axel m. fl.).

Line Knutzon (1965) er dramatiker og har modtaget flere priser for sine skuespil. Senest modtog hun Holberg-medaljen i 2006.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Lille Allan – den menneskelige antenne.pdf
 • Lille Allan – den menneskelige antenne.epub
 • Lille Allan – den menneskelige antenne.txt
 • Lille Allan – den menneskelige antenne.fb2
 • Lille Allan – den menneskelige antenne.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Lille Allan – den menneskelige antenne

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Lille Allan – den menneskelige antenne.mp3


 • Længde
  144 sider

  Genrer

  Børnebøger
  Serie
  Lille Allan
  Nummer i serie
  1
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788740011098


  Pris Bøger:


  Lille Allan – den menneskelige antenne.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Lille Allan – den menneskelige antenne.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Lille Allan – den menneskelige antenne.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Lille Allan – den menneskelige antenne.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Lille Allan – den menneskelige antenne.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Lille Allan – den menneskelige antenne.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Lille Allan – den menneskelige antenne Gratis

  Bogen af Peter Frödin

 • Lille Allan – den menneskelige antenne


 • Lille Allan - den menneskelige antenne (e-bog) af Line Knutzon, Peter Frödin, Line Knutzon

  TAGS:

  Hent Lille Allan – den menneskelige antenne pdf e-bog; Lille Allan – den menneskelige antenne Hent pdf; Hent e-bog Lille Allan – den menneskelige antenne; Bog pdf Lille Allan – den menneskelige antenne; Lille Allan – den menneskelige antenne Hent e-bogen; Hent Lille Allan – den menneskelige antenne txt e-bog; Hent e-bogen På danskLille Allan – den menneskelige antenne; Hent pdf e-bogen På dansk Lille Allan – den menneskelige antenne; Hent ePUB e-bog Lille Allan – den menneskelige antenne; Lille Allan – den menneskelige antenne Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Lille Allan – den menneskelige antenne; Hent DOC Bog Lille Allan – den menneskelige antenne; Lille Allan – den menneskelige antenne ePUB e-bog; DOCX e-bog Lille Allan – den menneskelige antenne; Hent mobi e-bog Lille Allan – den menneskelige antenne; Læs online Lille Allan – den menneskelige antenne; Hent Lille Allan – den menneskelige antenne doc e-bog; Læs online e-bog Lille Allan – den menneskelige antenne; Lille Allan – den menneskelige antenne Læs online Bog; Lille Allan – den menneskelige antenne Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Lille Allan – den menneskelige antenne;
  Læs online Bog På danskLille Allan – den menneskelige antenne; Hent Lille Allan – den menneskelige antenne fb2 e-bog; Lille Allan – den menneskelige antenne af Peter Frödin;
  Peter Frödin pdf; Lille Allan – den menneskelige antenne af Peter Frödin txt; Lille Allan – den menneskelige antenne af Peter Frödin epub;
  Lille Allan – den menneskelige antenne af Peter Frödin fb2; Lille Allan – den menneskelige antenne af Peter Frödin mobi; Lille Allan – den menneskelige antenne af Peter Frödin mp3; Lille Allan – den menneskelige antenne af Peter Frödin Læs online; Peter Frödin Læs online e-bog; Peter Frödin Læs online Bog; Lille Allan – den menneskelige antenne læses Bog; Hent Lille Allan – den menneskelige antenne læses Bog; Lille Allan – den menneskelige antenne læses online bog mp3; Lille Allan – den menneskelige antenne læses online bog

  Skriv et svar