J for justits hent bog (EPUB PDF TXT)

J for justits hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

J for justits (e-bog) af Sue Grafton, Gerd Have

J for justits


Sue Grafton
“J” for Jaffe: Wendell Jaffe, formodet død de sidste fem år. Eller sådan så det ud, indtil hans tidligere forsikringsagent spottede ham i baren på et støvet lille hotel halvvejs mellem Cabo San Lucas og La Paz.
Og selvom Jaffe ved sin “død” var konkurs, var han ikke uden aktiver. Der var f.eks. $500.000 i livsforsikring til hans kone. Men uden et lig som bevis havde forsikringsselskabet
imidlertid ikke travlt med at udbetale beløbet. Dana Jaffe måtte vente de lovbestemte fem år, indtil hendes forsvundne mand kunne erklæres død. Blot to måneder før Wendell Jaffe blev observeret i baren i den støvede udørk, havde California Fidelity endelig udbetalt hele beløbet. De ønskede nu for enhver pris at få sandheden på bordet. Og var villige til at ansætte Kinsey Millhone til at grave den op.
Som Kinsey graver dybere ind i mysteriet omkring Wendell Jaffe og hans pseudo-selvmord, opdager hun, at hun også udforsker sin egen fortid. Hun opdager også, at i familierelaterede sager – som i kriminelle sager – er det bedst at udvise forsigtighed i sin dom over andre.
“J for justits” er Kinsey Millhones tiende udflugt ind i de mørke steder i hjertet, hvor bedrag er styrende, og mord alt for ofte er resultatet.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • J for justits.pdf
 • J for justits.epub
 • J for justits.txt
 • J for justits.fb2
 • J for justits.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • J for justits

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • J for justits.mp3


 • Længde
  338 sider

  Genrer

  Krimier, Krimier, Thriller og Spænding, Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Serie
  En Kinsey Millhone-krimi
  Nummer i serie
  1
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771285956


  Pris Bøger:


  J for justits.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  J for justits.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  J for justits.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  J for justits.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  J for justits.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  J for justits.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen J for justits Gratis

  Bogen af Sue Grafton

 • J for justits


 • J for justits (e-bog) af Sue Grafton, Gerd Have

  TAGS:

  Hent J for justits pdf e-bog; J for justits Hent pdf; Hent e-bog J for justits; Bog pdf J for justits; J for justits Hent e-bogen; Hent J for justits txt e-bog; Hent e-bogen På danskJ for justits; Hent pdf e-bogen På dansk J for justits; Hent ePUB e-bog J for justits; J for justits Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog J for justits; Hent DOC Bog J for justits; J for justits ePUB e-bog; DOCX e-bog J for justits; Hent mobi e-bog J for justits; Læs online J for justits; Hent J for justits doc e-bog; Læs online e-bog J for justits; J for justits Læs online Bog; J for justits Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog J for justits;
  Læs online Bog På danskJ for justits; Hent J for justits fb2 e-bog; J for justits af Sue Grafton;
  Sue Grafton pdf; J for justits af Sue Grafton txt; J for justits af Sue Grafton epub;
  J for justits af Sue Grafton fb2; J for justits af Sue Grafton mobi; J for justits af Sue Grafton mp3; J for justits af Sue Grafton Læs online; Sue Grafton Læs online e-bog; Sue Grafton Læs online Bog; J for justits læses Bog; Hent J for justits læses Bog; J for justits læses online bog mp3; J for justits læses online bog

  Skriv et svar