Afrikanske veje hent bog (EPUB PDF TXT)

Afrikanske veje hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Afrikanske veje (e-bog) af Janne Teller

Afrikanske veje


Janne Teller
”Afrikanske veje – en variation” er en fortælling om et dansk ægtepar, som besøger Karen Blixens farm i Kenya. Som journalist er kvinden udsendt af sin avis for at skrive om forholdene i Afrika. Hendes mand, en kendt dansk filmskuespiller, er sammen med hende og besøger for første gang kontinentet.
I en mærkelig parallelforskudt tilstand mellem nu og erindring finder vi ud af, at kvinden har boet i Afrika som ung, hvor hun var gift med en sort borgerretsforkæmper. Det har hun aldrig fortalt sin nuværende mand, heller ikke hvordan han blev lemlæstet og slået ihjel. Alt det kommer tilbage til hende nu elleve år senere, hvor ægteskabet slår sprækker og truer med at krakelere.
Afrikas puls, dufte og stemning, rytmerne, alt det hun genkender og alt det hun ikke forstår vækker hende af dvalen. Og hvilke konsekvenser får det for alt det fortrængte og ufortalte?

Janne Teller har tidligere udgivet blandt andet romanerne ”Odins ø” og ”Kattens tramp” samt den eksistentielle ungdomsroman Intet, der allerede betegnes som en nyklassiker. Hendes litteratur der ofte rejser heftig debat, har modtaget mange litterære udmærkelser, og er i dag oversat til 25 sprog. Forfatteren har selv boet i Afrika og arbejdede for FN med konflikt- og humanitærhjælp. Hun har ikke tidligere skrevet om det kontinent hun på godt og ondt kender – også under overfladen.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Afrikanske veje.pdf
 • Afrikanske veje.epub
 • Afrikanske veje.txt
 • Afrikanske veje.fb2
 • Afrikanske veje.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Afrikanske veje

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Afrikanske veje.mp3


 • Længde
  23 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788799590278


  Pris Bøger:


  Afrikanske veje.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Afrikanske veje.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Afrikanske veje.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Afrikanske veje.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Afrikanske veje.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Afrikanske veje.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Afrikanske veje Gratis

  Bogen af Janne Teller

 • Afrikanske veje


 • Afrikanske veje (e-bog) af Janne Teller

  TAGS:

  Hent Afrikanske veje pdf e-bog; Afrikanske veje Hent pdf; Hent e-bog Afrikanske veje; Bog pdf Afrikanske veje; Afrikanske veje Hent e-bogen; Hent Afrikanske veje txt e-bog; Hent e-bogen På danskAfrikanske veje; Hent pdf e-bogen På dansk Afrikanske veje; Hent ePUB e-bog Afrikanske veje; Afrikanske veje Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Afrikanske veje; Hent DOC Bog Afrikanske veje; Afrikanske veje ePUB e-bog; DOCX e-bog Afrikanske veje; Hent mobi e-bog Afrikanske veje; Læs online Afrikanske veje; Hent Afrikanske veje doc e-bog; Læs online e-bog Afrikanske veje; Afrikanske veje Læs online Bog; Afrikanske veje Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Afrikanske veje;
  Læs online Bog På danskAfrikanske veje; Hent Afrikanske veje fb2 e-bog; Afrikanske veje af Janne Teller;
  Janne Teller pdf; Afrikanske veje af Janne Teller txt; Afrikanske veje af Janne Teller epub;
  Afrikanske veje af Janne Teller fb2; Afrikanske veje af Janne Teller mobi; Afrikanske veje af Janne Teller mp3; Afrikanske veje af Janne Teller Læs online; Janne Teller Læs online e-bog; Janne Teller Læs online Bog; Afrikanske veje læses Bog; Hent Afrikanske veje læses Bog; Afrikanske veje læses online bog mp3; Afrikanske veje læses online bog

  Skriv et svar