Kvinden i sen hent bog (EPUB PDF TXT)

Kvinden i søen hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Kvinden i søen (e-bog) af Raymond Chandler, Ib Christiansen

Kvinden i søen


Raymond Chandler
Parfumefabrikanten Derace Kingsley engagerer privatdetektiven Philip Marlowe til at finde sin forsvundne hustru, Crystal, som formodes at være stukket af med sin elsker. Opgaven er tilsyneladende ligetil, men Marlowe løber ind i utallige blindgyder og finder hele tre lig, heriblandt elskerens. Indicierne taler for, at Crystal er morderen. Men et af ligene – en kvinde, fundet i en bjergsø, opsvulmet og ukendelig efter en måneds ophold i vand – bliver identificeret til at være den forsvundne Crystal.

Nu genudgives Raymond Chandlers berømte noir-krimier om Philip Marlowe; den hårdkogte privatdetektiv, der gør tingene på sin helt egen måde og ikke skyr nogen midler i sin jagt på forbryderne i det mørke og altid regnfulde 1930’ernes Los Angeles. Mord, pengeafpresning, kidnapninger, lyssky forretninger, snuskede hoteller og røgfyldte barer præsenteret i bedste noir-stil. Den lettere fordrukne detektiv, Marlowe, der altid synes at have en cigaret og en rap replik i kæften, opererer blandt dekadente rigmænd, korrupte politifolk og dragende femme fatales og i undergrunden blandt pimps, småsvindlere, håndlangere og andre suspekte typer.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kvinden i søen.pdf
 • Kvinden i søen.epub
 • Kvinden i søen.txt
 • Kvinden i søen.fb2
 • Kvinden i søen.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Kvinden i søen

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Kvinden i søen.mp3


 • Længde
  270 sider

  Genrer

  Krimier, Krimier, Thriller og Spænding, Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771376302


  Pris Bøger:


  Kvinden i søen.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Kvinden i søen.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Kvinden i søen.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Kvinden i søen.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Kvinden i søen.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Kvinden i søen.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Kvinden i søen Gratis

  Bogen af Raymond Chandler

 • Kvinden i søen


 • Kvinden i søen (e-bog) af Raymond Chandler, Ib Christiansen

  TAGS:

  Hent Kvinden i søen pdf e-bog; Kvinden i søen Hent pdf; Hent e-bog Kvinden i søen; Bog pdf Kvinden i søen; Kvinden i søen Hent e-bogen; Hent Kvinden i søen txt e-bog; Hent e-bogen På danskKvinden i søen; Hent pdf e-bogen På dansk Kvinden i søen; Hent ePUB e-bog Kvinden i søen; Kvinden i søen Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Kvinden i søen; Hent DOC Bog Kvinden i søen; Kvinden i søen ePUB e-bog; DOCX e-bog Kvinden i søen; Hent mobi e-bog Kvinden i søen; Læs online Kvinden i søen; Hent Kvinden i søen doc e-bog; Læs online e-bog Kvinden i søen; Kvinden i søen Læs online Bog; Kvinden i søen Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Kvinden i søen;
  Læs online Bog På danskKvinden i søen; Hent Kvinden i søen fb2 e-bog; Kvinden i søen af Raymond Chandler;
  Raymond Chandler pdf; Kvinden i søen af Raymond Chandler txt; Kvinden i søen af Raymond Chandler epub;
  Kvinden i søen af Raymond Chandler fb2; Kvinden i søen af Raymond Chandler mobi; Kvinden i søen af Raymond Chandler mp3; Kvinden i søen af Raymond Chandler Læs online; Raymond Chandler Læs online e-bog; Raymond Chandler Læs online Bog; Kvinden i søen læses Bog; Hent Kvinden i søen læses Bog; Kvinden i søen læses online bog mp3; Kvinden i søen læses online bog

  Skriv et svar