Learkomplekset hent bog (EPUB PDF TXT)

Learkomplekset hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Learkomplekset (e-bog) af Lars-Henrik Schmidt

Learkomplekset


Lars-Henrik Schmidt
Arbejde skal være sjovt, og vi vil selv bestemme. Medarbejderen er blevet som medborgeren, en forbruger. “Servilsamfundet har afløst civilsamfundet”, nu skal staten sælge sig selv til borgerne. Tag vores opfattelse af skole og uddannelse: Vi skal lære, men kun på egne præmisser, og alle skal have præmier! – Efterhånden er individets frihed basis for alt. Frivilligheden er over os: Vores kultur er blevet feminiseret – og magten har naivt ladet det ske.

Lars-Henrik Schmidt, måske det 21. århundredes danske svar på Søren Kierkegaard, viser i sin nye bog, ‘Learkomplekset’, hvordan ånden fra Shakespeares King Lear stiger op i vores tid. Tragedien skildrer kongen, som frivilligt overdrager magten til sine døtre, men skuffes, da de sætter deres egen dagorden og kaster kongedømmet ud i kaos. Learkomplekset er et nyt begreb for autoriteternes aktuelle krise: troen på, at man kan abdicere og forvalte in absentia – og så skuffelsen, når det ikke lykkes.

En ny familiesaga må i spil, når man vil fatte det moderne livs drama om magt, skæbne og frihed. Schmidts bog præsenterer en gennemgribende kritik af Freud og slår fast, at Ødipuskomplekset – der ellers har domineret – ikke længere dur som billede på magtens transformationer. Døtrene er langt forbi Freuds ideer om hysteri og penismisundelse: Feminine værdier er blevet de nye idealer.

Autoriteten forsvinder, og magtens ansigt udviskes i skuffelsens grimasse. ‘Learkomplekset’ viser, hvor og hvordan det sker.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Learkomplekset.pdf
 • Learkomplekset.epub
 • Learkomplekset.txt
 • Learkomplekset.fb2
 • Learkomplekset.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Learkomplekset

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Learkomplekset.mp3


 • Længde
  127 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Religion og Filosofi
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788779342484


  Pris Bøger:


  Learkomplekset.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Learkomplekset.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Learkomplekset.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Learkomplekset.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Learkomplekset.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Learkomplekset.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Learkomplekset Gratis

  Bogen af Lars-Henrik Schmidt

 • Learkomplekset


 • Learkomplekset (e-bog) af Lars-Henrik Schmidt

  TAGS:

  Hent Learkomplekset pdf e-bog; Learkomplekset Hent pdf; Hent e-bog Learkomplekset; Bog pdf Learkomplekset; Learkomplekset Hent e-bogen; Hent Learkomplekset txt e-bog; Hent e-bogen På danskLearkomplekset; Hent pdf e-bogen På dansk Learkomplekset; Hent ePUB e-bog Learkomplekset; Learkomplekset Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Learkomplekset; Hent DOC Bog Learkomplekset; Learkomplekset ePUB e-bog; DOCX e-bog Learkomplekset; Hent mobi e-bog Learkomplekset; Læs online Learkomplekset; Hent Learkomplekset doc e-bog; Læs online e-bog Learkomplekset; Learkomplekset Læs online Bog; Learkomplekset Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Learkomplekset;
  Læs online Bog På danskLearkomplekset; Hent Learkomplekset fb2 e-bog; Learkomplekset af Lars-Henrik Schmidt;
  Lars-Henrik Schmidt pdf; Learkomplekset af Lars-Henrik Schmidt txt; Learkomplekset af Lars-Henrik Schmidt epub;
  Learkomplekset af Lars-Henrik Schmidt fb2; Learkomplekset af Lars-Henrik Schmidt mobi; Learkomplekset af Lars-Henrik Schmidt mp3; Learkomplekset af Lars-Henrik Schmidt Læs online; Lars-Henrik Schmidt Læs online e-bog; Lars-Henrik Schmidt Læs online Bog; Learkomplekset læses Bog; Hent Learkomplekset læses Bog; Learkomplekset læses online bog mp3; Learkomplekset læses online bog

  Skriv et svar