Patientologi hent bog (EPUB PDF TXT)

Patientologi hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Patientologi (e-bog) af Sanne Angel, Pia Dreyer, Anne-Mette Graubæk, Elisabeth O.C. Hall, Kirsten Honoré, Trine Lassen, Bente Martinsen, Jette Joost Michaelsen, Dorthe Nielsen, Helle Schnor, Anne-Mette Graubæk

Patientologi


Sanne Angel
I bogen Patientologiat være patient, kommer patienterne selv til orde gennem de autentiske patientfortællinger, der indleder bogen. I det hele taget spiller fortællingen som begreb og som konkret virkelighed en central rolle. De forskellige aspekter af at være syg forankres teoretisk, og såvel rollen som kronisk syg, handikappet og alvorligt syg beskrives.

Resultater af forskningen i patientologi danner grundlag for alle kapitlerne, og teoriudvikling om patientologi har sit eget kapitel. Det at være patient belyses også historisk, ligesom de pårørende har deres eget kapitel.

I 2. udgave er alle kapitlerne opdaterede og der er et nyt kapitel om patienten med anden etnisk baggrund end dansk.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Patientologi.pdf
 • Patientologi.epub
 • Patientologi.txt
 • Patientologi.fb2
 • Patientologi.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Patientologi

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Patientologi.mp3


 • Længde
  253 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Medicin
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf
  Beskyttelse
  Adobe DRM
  ISBN
  9788712048237


  Pris Bøger:


  Patientologi.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Patientologi.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Patientologi.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Patientologi.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Patientologi.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Patientologi.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Patientologi Gratis

  Bogen af Sanne Angel

 • Patientologi


 • Patientologi (e-bog) af Sanne Angel, Pia Dreyer, Anne-Mette Graubæk, Elisabeth O.C. Hall, Kirsten Honoré, Trine Lassen, Bente Martinsen, Jette Joost Michaelsen, Dorthe Nielsen, Helle Schnor, Anne-Mette Graubæk

  TAGS:

  Hent Patientologi pdf e-bog; Patientologi Hent pdf; Hent e-bog Patientologi; Bog pdf Patientologi; Patientologi Hent e-bogen; Hent Patientologi txt e-bog; Hent e-bogen På danskPatientologi; Hent pdf e-bogen På dansk Patientologi; Hent ePUB e-bog Patientologi; Patientologi Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Patientologi; Hent DOC Bog Patientologi; Patientologi ePUB e-bog; DOCX e-bog Patientologi; Hent mobi e-bog Patientologi; Læs online Patientologi; Hent Patientologi doc e-bog; Læs online e-bog Patientologi; Patientologi Læs online Bog; Patientologi Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Patientologi;
  Læs online Bog På danskPatientologi; Hent Patientologi fb2 e-bog; Patientologi af Sanne Angel;
  Sanne Angel pdf; Patientologi af Sanne Angel txt; Patientologi af Sanne Angel epub;
  Patientologi af Sanne Angel fb2; Patientologi af Sanne Angel mobi; Patientologi af Sanne Angel mp3; Patientologi af Sanne Angel Læs online; Sanne Angel Læs online e-bog; Sanne Angel Læs online Bog; Patientologi læses Bog; Hent Patientologi læses Bog; Patientologi læses online bog mp3; Patientologi læses online bog

  Skriv et svar