Skygge-Baldur hent bog (EPUB PDF TXT)

Skygge-Baldur hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Skygge-Baldur (e-bog) af Kim Lembek, None Sjón

Skygge-Baldur


None Sjón
Botanikeren Fridrik B. Fridjonsson, bonde på Brekka, tager den unge og svagt begavede Abba til sig på sin fædrene går. Da hun dør, kommer det for dagen, at Fridrik og egnens præst, Baldur Skyggeson, har et mellemværende at gøre op. Præsten er ikke hvad han girver sig ud for, og en januardag vinteren 1883 da han begiver sig ud på rævejagt, indhenter skæbnen ham …

Med få pennestrøg opruller Sjón et stille, men eksplosivt drama af mytiske dimensioner.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Skygge-Baldur.pdf
 • Skygge-Baldur.epub
 • Skygge-Baldur.txt
 • Skygge-Baldur.fb2
 • Skygge-Baldur.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Skygge-Baldur

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Skygge-Baldur.mp3


 • Længde
  50 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788792884831


  Pris Bøger:


  Skygge-Baldur.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Skygge-Baldur.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Skygge-Baldur.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Skygge-Baldur.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Skygge-Baldur.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Skygge-Baldur.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Skygge-Baldur Gratis

  Bogen af None Sjón

 • Skygge-Baldur


 • Skygge-Baldur (e-bog) af Kim Lembek, None Sjón

  TAGS:

  Hent Skygge-Baldur pdf e-bog; Skygge-Baldur Hent pdf; Hent e-bog Skygge-Baldur; Bog pdf Skygge-Baldur; Skygge-Baldur Hent e-bogen; Hent Skygge-Baldur txt e-bog; Hent e-bogen På danskSkygge-Baldur; Hent pdf e-bogen På dansk Skygge-Baldur; Hent ePUB e-bog Skygge-Baldur; Skygge-Baldur Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Skygge-Baldur; Hent DOC Bog Skygge-Baldur; Skygge-Baldur ePUB e-bog; DOCX e-bog Skygge-Baldur; Hent mobi e-bog Skygge-Baldur; Læs online Skygge-Baldur; Hent Skygge-Baldur doc e-bog; Læs online e-bog Skygge-Baldur; Skygge-Baldur Læs online Bog; Skygge-Baldur Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Skygge-Baldur;
  Læs online Bog På danskSkygge-Baldur; Hent Skygge-Baldur fb2 e-bog; Skygge-Baldur af None Sjón;
  None Sjón pdf; Skygge-Baldur af None Sjón txt; Skygge-Baldur af None Sjón epub;
  Skygge-Baldur af None Sjón fb2; Skygge-Baldur af None Sjón mobi; Skygge-Baldur af None Sjón mp3; Skygge-Baldur af None Sjón Læs online; None Sjón Læs online e-bog; None Sjón Læs online Bog; Skygge-Baldur læses Bog; Hent Skygge-Baldur læses Bog; Skygge-Baldur læses online bog mp3; Skygge-Baldur læses online bog

  Skriv et svar