Bombaygryde hent bog (EPUB PDF TXT)

Bombaygryde hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Bombaygryde (e-bog) af Jens Blendstrup

Bombaygryde


Jens Blendstrup
En sen aften i 1987 sidder Leif på 18 år og spiller matador med sin far Uff’. Leif taber. Og det får store konsekvenser, for som spillets vinder bestemmer Uff’, at Leif skal i trøjen, selvom han har trukket frinummer. Ja, faktisk har han allerede meldt Leif til marineinfanteriet på Bornholm. Men under en øvelse kommer Leifs deling ud for en ulykke. Han knækker og indlægges på militærpsykiatrisk. Og deserterer, da han udskrives.

Pressen skriver:

»Vi skal kun to punktummer og tre linjer ind i romanen, før Jens Blendstrup med al tydelighed understreger og fornyer sit ry som en uforudsigelig humorist med sans for livets grotesker … en komisk roman med en særegen tone, psykologisk skarphed og satirisk bid.«
– Klaus Rothstein, Weekendavisen

»Blendstrups beskrivelse af en skrøbelig, ung mands gradvise forsvinden ind i søvnløshedens psykose er fabelagtig, netop fordi han holder fortællingen i et stramt distanceret og humoristisk greb, som ikke forhindrer at alvoren, meningsløsheden og livskrisen bliver reel for læseren.«
***** – Mai Misfeldt, Berlingske Tidende

»Blendstrups kunstnerroman kommer fremragende i hus … Hvor Rilke lod sin melankolsk forfinede unge Malte gå rundt i Paris, og Proust lod sin Marcel gå gennem salonerne, før han indså, at han var kunstner, er det Blendstrups fortjeneste som en ny, genopstanden og nyrenoveret Gustav Wied at lade den vege, følsomme og dog sært robuste skriverkarl Leif gennemgå skærsilden på bornholmerfærgen ‘ Jens Kofoed’, i villaen lidt uden for Århus, i Nyhavn, på Almegårds Kaserne på Bornholm, og på de lokale diskoteker.«
***** – Mikkel Bruun Zangenberg, Politiken

»Bombaygryde bærer Blendstrup-brandet: En svært festlig blanding af galskab og gammelmodighed i prosaen.«
**** – Jon Helt Haarder, Jyllands-Posten


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Bombaygryde.pdf
 • Bombaygryde.epub
 • Bombaygryde.txt
 • Bombaygryde.fb2
 • Bombaygryde.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Bombaygryde

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Bombaygryde.mp3


 • Længde
  240 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788763818056


  Pris Bøger:


  Bombaygryde.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Bombaygryde.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Bombaygryde.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Bombaygryde.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Bombaygryde.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Bombaygryde.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Bombaygryde Gratis

  Bogen af Jens Blendstrup

 • Bombaygryde


 • Bombaygryde (e-bog) af Jens Blendstrup

  TAGS:

  Hent Bombaygryde pdf e-bog; Bombaygryde Hent pdf; Hent e-bog Bombaygryde; Bog pdf Bombaygryde; Bombaygryde Hent e-bogen; Hent Bombaygryde txt e-bog; Hent e-bogen På danskBombaygryde; Hent pdf e-bogen På dansk Bombaygryde; Hent ePUB e-bog Bombaygryde; Bombaygryde Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Bombaygryde; Hent DOC Bog Bombaygryde; Bombaygryde ePUB e-bog; DOCX e-bog Bombaygryde; Hent mobi e-bog Bombaygryde; Læs online Bombaygryde; Hent Bombaygryde doc e-bog; Læs online e-bog Bombaygryde; Bombaygryde Læs online Bog; Bombaygryde Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Bombaygryde;
  Læs online Bog På danskBombaygryde; Hent Bombaygryde fb2 e-bog; Bombaygryde af Jens Blendstrup;
  Jens Blendstrup pdf; Bombaygryde af Jens Blendstrup txt; Bombaygryde af Jens Blendstrup epub;
  Bombaygryde af Jens Blendstrup fb2; Bombaygryde af Jens Blendstrup mobi; Bombaygryde af Jens Blendstrup mp3; Bombaygryde af Jens Blendstrup Læs online; Jens Blendstrup Læs online e-bog; Jens Blendstrup Læs online Bog; Bombaygryde læses Bog; Hent Bombaygryde læses Bog; Bombaygryde læses online bog mp3; Bombaygryde læses online bog

  Skriv et svar