Borgen p Manhattan hent bog (EPUB PDF TXT)

Borgen på Manhattan hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Borgen på Manhattan (e-bog) af Erik Juul Clausen

Borgen på Manhattan


Erik Juul Clausen
2. maj 1355. Pest og isvintre har i mange år forhindret skibe fra Grønland i at nå norsk havn. Helt til Rom rygtes det, at nordboerne på Grønland – efterkommere af Erik den Røde og Leif den Lykkelige – er faldet tilbage til asatroen.
På kong Magnus missionsbefaling får munken Ivar Bårdson til opgave at opsøge de vildfarne. Sammen med udvalgte kirkebrødre med forstand på navigation sejler han med skibet ”Sankt Benedikt” mod Grønland.
Det trækker op til en kamp om sjælene, da Ivar får uventet følgeskab af priorinde Therese Fecamp og hendes nonner fra Normandiets hovedstad, Rouen. På pave Innocens V’s bud vil de bygge et kloster til nordboerne.
Men de to ekspeditioner ankommer uforberedt til de spøgelsesagtige forladte bygder ved Julianehåb og Godthåb.

Munke og nonner kommer i splid – med hinanden og med sig selv. Hvem har fordrevet nordboerne? Og hvem har de fulgt – kirken eller Odin?
Therese Fecamps og Ivar Bårdsons folk trodser frygten for isbjergene og sejler videre, nu mod sydvest. Drevet af forskellige motiver – Gud, rigdom, kærlighed – leder de efter de forsvundne. Efterforskningen leder dem gennem landskaber, hvor slægtsfejder raser som i den islandske sagatid.
Sporene fører dem mod Manhattan, den nye verdens yderste grænse.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Borgen på Manhattan.pdf
 • Borgen på Manhattan.epub
 • Borgen på Manhattan.txt
 • Borgen på Manhattan.fb2
 • Borgen på Manhattan.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Borgen på Manhattan

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Borgen på Manhattan.mp3


 • Længde
  398 sider

  Genrer

  Krimier
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788799403820


  Pris Bøger:


  Borgen på Manhattan.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Borgen på Manhattan.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Borgen på Manhattan.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Borgen på Manhattan.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Borgen på Manhattan.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Borgen på Manhattan.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Borgen på Manhattan Gratis

  Bogen af Erik Juul Clausen

 • Borgen på Manhattan


 • Borgen på Manhattan (e-bog) af Erik Juul Clausen

  TAGS:

  Hent Borgen på Manhattan pdf e-bog; Borgen på Manhattan Hent pdf; Hent e-bog Borgen på Manhattan; Bog pdf Borgen på Manhattan; Borgen på Manhattan Hent e-bogen; Hent Borgen på Manhattan txt e-bog; Hent e-bogen På danskBorgen på Manhattan; Hent pdf e-bogen På dansk Borgen på Manhattan; Hent ePUB e-bog Borgen på Manhattan; Borgen på Manhattan Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Borgen på Manhattan; Hent DOC Bog Borgen på Manhattan; Borgen på Manhattan ePUB e-bog; DOCX e-bog Borgen på Manhattan; Hent mobi e-bog Borgen på Manhattan; Læs online Borgen på Manhattan; Hent Borgen på Manhattan doc e-bog; Læs online e-bog Borgen på Manhattan; Borgen på Manhattan Læs online Bog; Borgen på Manhattan Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Borgen på Manhattan;
  Læs online Bog På danskBorgen på Manhattan; Hent Borgen på Manhattan fb2 e-bog; Borgen på Manhattan af Erik Juul Clausen;
  Erik Juul Clausen pdf; Borgen på Manhattan af Erik Juul Clausen txt; Borgen på Manhattan af Erik Juul Clausen epub;
  Borgen på Manhattan af Erik Juul Clausen fb2; Borgen på Manhattan af Erik Juul Clausen mobi; Borgen på Manhattan af Erik Juul Clausen mp3; Borgen på Manhattan af Erik Juul Clausen Læs online; Erik Juul Clausen Læs online e-bog; Erik Juul Clausen Læs online Bog; Borgen på Manhattan læses Bog; Hent Borgen på Manhattan læses Bog; Borgen på Manhattan læses online bog mp3; Borgen på Manhattan læses online bog

  Skriv et svar