Christianes beautybog hent bog (EPUB PDF TXT)

Christianes beautybog hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Christianes beautybog (e-bog) af Christiane Schaumburg-Müller

Christianes beautybog


Christiane Schaumburg-Müller
Christiane Schaumburg-Müller har elsket at lege med makeup og hår, siden hun lærte at gå, og særligt i årene som professionel danserinde har hun eksperimenteret og perfektioneret sine teknikker.

I Christianes Beautybog har hun samlet sine uundværlige fifs og tricks, smukt illustreret og præcist forklaret, så alle kan være med.

Find ud af hvilken makeup og hvilket hår, der passer til forskellige lejligheder og outfits, og lær alt om bløde Hollywood-krøller, føntørring, glamourøse hestehaler, foundations, primere, brug af lys og skygge, smokey eyes og bombshell-makeup, eller måske bare hvordan du med de rigtige tricks kommer til at ligne en million, uden synlige spor af makeup.

Bogen her giver dig alt det, du ville ønske din mor havde fortalt dig, men som hun sandsynligvis ikke vidste. Skønhedsnørderi og luksus, kreativ selvforkælelse og skønhed på flasker og i krukker – del med veninder, søstre og mødre, det er hyggeligt at være flere foran spejlet …


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Christianes beautybog.pdf
 • Christianes beautybog.epub
 • Christianes beautybog.txt
 • Christianes beautybog.fb2
 • Christianes beautybog.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Christianes beautybog

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Christianes beautybog.mp3


 • Længde
  192 sider

  Genrer

  Sundhed, Livsstil og Fritid, Familie og Sundhed
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771376845


  Pris Bøger:


  Christianes beautybog.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Christianes beautybog.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Christianes beautybog.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Christianes beautybog.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Christianes beautybog.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Christianes beautybog.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Christianes beautybog Gratis

  Bogen af Christiane Schaumburg-Müller

 • Christianes beautybog


 • Christianes beautybog (e-bog) af Christiane Schaumburg-Müller

  TAGS:

  Hent Christianes beautybog pdf e-bog; Christianes beautybog Hent pdf; Hent e-bog Christianes beautybog; Bog pdf Christianes beautybog; Christianes beautybog Hent e-bogen; Hent Christianes beautybog txt e-bog; Hent e-bogen På danskChristianes beautybog; Hent pdf e-bogen På dansk Christianes beautybog; Hent ePUB e-bog Christianes beautybog; Christianes beautybog Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Christianes beautybog; Hent DOC Bog Christianes beautybog; Christianes beautybog ePUB e-bog; DOCX e-bog Christianes beautybog; Hent mobi e-bog Christianes beautybog; Læs online Christianes beautybog; Hent Christianes beautybog doc e-bog; Læs online e-bog Christianes beautybog; Christianes beautybog Læs online Bog; Christianes beautybog Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Christianes beautybog;
  Læs online Bog På danskChristianes beautybog; Hent Christianes beautybog fb2 e-bog; Christianes beautybog af Christiane Schaumburg-Müller;
  Christiane Schaumburg-Müller pdf; Christianes beautybog af Christiane Schaumburg-Müller txt; Christianes beautybog af Christiane Schaumburg-Müller epub;
  Christianes beautybog af Christiane Schaumburg-Müller fb2; Christianes beautybog af Christiane Schaumburg-Müller mobi; Christianes beautybog af Christiane Schaumburg-Müller mp3; Christianes beautybog af Christiane Schaumburg-Müller Læs online; Christiane Schaumburg-Müller Læs online e-bog; Christiane Schaumburg-Müller Læs online Bog; Christianes beautybog læses Bog; Hent Christianes beautybog læses Bog; Christianes beautybog læses online bog mp3; Christianes beautybog læses online bog

  Skriv et svar