Kaiken hent bog (EPUB PDF TXT)

Kaiken hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Kaiken (e-bog) af Jean-Christophe Grangé

Kaiken


Jean-Christophe Grangé
– En kaiken? Hvad er det?

– Det er den dolk, samuraikvinder brugte til at begå selvmord. De skar halsen over på sig selv.

Oliver Passan, Kriminalpolitiet i Paris, elsker alt der er japansk, ikke mindst sin smukke kone, som han har to sønner med. Nu har hustruen Nanoko imidlertid bedt om skilsmisse. Det er den ene ting, der plager Olivier Passan. Den anden er ”Fødselshjælperen”. En seriemorder i Paris, der sprætter maven op på gravide kvinder og sætter ild til det ufødte foster. Olivier Passan ved, hvem han er. Men han har ingen beviser. Samtidig med at sagen om Fødselshjælperen udvikler sig, indtræffer der en række mystiske hændelser omkring Passans familie.

Kaiken er en thriller om hævn og blodets bånd fra Frankrigs mester i spænding.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kaiken.pdf
 • Kaiken.epub
 • Kaiken.txt
 • Kaiken.fb2
 • Kaiken.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Kaiken

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Kaiken.mp3


 • Længde
  480 sider

  Genrer

  Krimier
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788763830560


  Pris Bøger:


  Kaiken.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Kaiken.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Kaiken.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Kaiken.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Kaiken.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Kaiken.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Kaiken Gratis

  Bogen af Jean-Christophe Grangé

 • Kaiken


 • Kaiken (e-bog) af Jean-Christophe Grangé

  TAGS:

  Hent Kaiken pdf e-bog; Kaiken Hent pdf; Hent e-bog Kaiken; Bog pdf Kaiken; Kaiken Hent e-bogen; Hent Kaiken txt e-bog; Hent e-bogen På danskKaiken; Hent pdf e-bogen På dansk Kaiken; Hent ePUB e-bog Kaiken; Kaiken Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Kaiken; Hent DOC Bog Kaiken; Kaiken ePUB e-bog; DOCX e-bog Kaiken; Hent mobi e-bog Kaiken; Læs online Kaiken; Hent Kaiken doc e-bog; Læs online e-bog Kaiken; Kaiken Læs online Bog; Kaiken Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Kaiken;
  Læs online Bog På danskKaiken; Hent Kaiken fb2 e-bog; Kaiken af Jean-Christophe Grangé;
  Jean-Christophe Grangé pdf; Kaiken af Jean-Christophe Grangé txt; Kaiken af Jean-Christophe Grangé epub;
  Kaiken af Jean-Christophe Grangé fb2; Kaiken af Jean-Christophe Grangé mobi; Kaiken af Jean-Christophe Grangé mp3; Kaiken af Jean-Christophe Grangé Læs online; Jean-Christophe Grangé Læs online e-bog; Jean-Christophe Grangé Læs online Bog; Kaiken læses Bog; Hent Kaiken læses Bog; Kaiken læses online bog mp3; Kaiken læses online bog

  Skriv et svar