Spise med Price hent bog (EPUB PDF TXT)

Spise med Price hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Spise med Price (e-bog) af Adam Price, James Price

Spise med Price


Adam Price
I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James’ bedste opskrifter fra DR2-programmet “Spise med Price”, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten.

Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken.

Humor og selvironi er en fast bestanddel af “Spise med Price”-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv.

Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama “in front of a live studio audience”. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika …

Bogen er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide om, hvilke læsesystemer bogen kan læses i.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Spise med Price.pdf
 • Spise med Price.epub
 • Spise med Price.txt
 • Spise med Price.fb2
 • Spise med Price.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Spise med Price

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Spise med Price.mp3


 • Længde
  176 sider

  Genrer

  Sundhed, Livsstil og Fritid, Mad og Gastronomi
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711409251


  Pris Bøger:


  Spise med Price.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Spise med Price.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Spise med Price.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Spise med Price.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Spise med Price.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Spise med Price.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Spise med Price Gratis

  Bogen af Adam Price

 • Spise med Price


 • Spise med Price (e-bog) af Adam Price, James Price

  TAGS:

  Hent Spise med Price pdf e-bog; Spise med Price Hent pdf; Hent e-bog Spise med Price; Bog pdf Spise med Price; Spise med Price Hent e-bogen; Hent Spise med Price txt e-bog; Hent e-bogen På danskSpise med Price; Hent pdf e-bogen På dansk Spise med Price; Hent ePUB e-bog Spise med Price; Spise med Price Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Spise med Price; Hent DOC Bog Spise med Price; Spise med Price ePUB e-bog; DOCX e-bog Spise med Price; Hent mobi e-bog Spise med Price; Læs online Spise med Price; Hent Spise med Price doc e-bog; Læs online e-bog Spise med Price; Spise med Price Læs online Bog; Spise med Price Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Spise med Price;
  Læs online Bog På danskSpise med Price; Hent Spise med Price fb2 e-bog; Spise med Price af Adam Price;
  Adam Price pdf; Spise med Price af Adam Price txt; Spise med Price af Adam Price epub;
  Spise med Price af Adam Price fb2; Spise med Price af Adam Price mobi; Spise med Price af Adam Price mp3; Spise med Price af Adam Price Læs online; Adam Price Læs online e-bog; Adam Price Læs online Bog; Spise med Price læses Bog; Hent Spise med Price læses Bog; Spise med Price læses online bog mp3; Spise med Price læses online bog

  Skriv et svar