Ddvgt hent bog (EPUB PDF TXT)

Dødvægt hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Dødvægt (e-bog) af Elsebeth Egholm

Dødvægt


Elsebeth Egholm
Under en storm i Middelhavet mellem Malta og søsterøen Gozo kæntrer en flygtningebåd fra Libyen.

Dicte og kæresten Bo er på vej til Gozo med et hold fotoelever og bliver vidner til katastrofen. Bos mønsterelev, Natasha, klikker løs med kameraet og indfanger både færgens søsyge passagerer, de døde afrikanere i havet og overraskelsen: liget af en ung, hvid kvinde, der flyder i bølgerne mellem sorte mænd.

Da Bo og Natasha senere forsvinder, kæder Dicte og den lokale efterforsker Jack Spiteri det sammen med Natashas fotos. En af færgens passagerer ligner nemlig til forveksling den døde kvinde i havet. Og da Natashas lig findes for foden af klipperne, mens Bo er pist væk, stiller spørgsmålene sig for alvor i kø: Hvem er de to identiske piger, og hvorfor skulle den ene dø? Hvad er det for en viden, der har kostet Natasha livet?

For at kende Bos skæbne, er Dicte nødt til at arbejde tæt sammen med en mand, hun er mere end tiltrukket af. Efterforskningen kører op i gear, da liget af endnu en ung pige skyller op på Siciliens kyst, og en samvittighedsplaget Dicte må forholde sig til den gamle sandhed, at hvide liv tillægges større værdi, end sorte.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Dødvægt.pdf
 • Dødvægt.epub
 • Dødvægt.txt
 • Dødvægt.fb2
 • Dødvægt.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Dødvægt

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Dødvægt.mp3


 • Længde
  400 sider

  Genrer

  Krimier, Krimier, Mysterier
  Serie
  Dicte-serien
  Nummer i serie
  1
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788740025453


  Pris Bøger:


  Dødvægt.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Dødvægt.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Dødvægt.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Dødvægt.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Dødvægt.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Dødvægt.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Dødvægt Gratis

  Bogen af Elsebeth Egholm

 • Dødvægt


 • Dødvægt (e-bog) af Elsebeth Egholm

  TAGS:

  Hent Dødvægt pdf e-bog; Dødvægt Hent pdf; Hent e-bog Dødvægt; Bog pdf Dødvægt; Dødvægt Hent e-bogen; Hent Dødvægt txt e-bog; Hent e-bogen På danskDødvægt; Hent pdf e-bogen På dansk Dødvægt; Hent ePUB e-bog Dødvægt; Dødvægt Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Dødvægt; Hent DOC Bog Dødvægt; Dødvægt ePUB e-bog; DOCX e-bog Dødvægt; Hent mobi e-bog Dødvægt; Læs online Dødvægt; Hent Dødvægt doc e-bog; Læs online e-bog Dødvægt; Dødvægt Læs online Bog; Dødvægt Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Dødvægt;
  Læs online Bog På danskDødvægt; Hent Dødvægt fb2 e-bog; Dødvægt af Elsebeth Egholm;
  Elsebeth Egholm pdf; Dødvægt af Elsebeth Egholm txt; Dødvægt af Elsebeth Egholm epub;
  Dødvægt af Elsebeth Egholm fb2; Dødvægt af Elsebeth Egholm mobi; Dødvægt af Elsebeth Egholm mp3; Dødvægt af Elsebeth Egholm Læs online; Elsebeth Egholm Læs online e-bog; Elsebeth Egholm Læs online Bog; Dødvægt læses Bog; Hent Dødvægt læses Bog; Dødvægt læses online bog mp3; Dødvægt læses online bog

  Skriv et svar