Et glas mlk, tak hent bog (EPUB PDF TXT)

Et glas mælk, tak hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Et glas mælk, tak (e-bog) af Herbjørg Wassmo, Annelise Ebbe

Et glas mælk, tak


Herbjørg Wassmo
Dorte er femten år og bor i en landsby i Litauen. Her drømmer hun ikke om det store eventyr, men om det konkrete og nære: bagerens søn Nikolaj, lidt mindre fattigdom, og at hendes far stadig var i live.

Derfor slår hun også til, da hun bliver tilbudt en gratis rejse til Stockholm, hvor hun vil få arbejde på en restaurant. Selv om det undrer hende, at afrejsen skal foregå i smug, og selv om de to mænd, der kører bilen, ikke er særlig venlige, kan hun næsten ikke fatte, at hun, Dorte, har været så heldig.

“Et glas mælk, tak” er en roman om håbløshed og drømme og om at finde styrken i sig selv til at overleve – også det der er allermest umenneskeligt.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Et glas mælk, tak.pdf
 • Et glas mælk, tak.epub
 • Et glas mælk, tak.txt
 • Et glas mælk, tak.fb2
 • Et glas mælk, tak.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Et glas mælk, tak

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Et glas mælk, tak.mp3


 • Længde
  409 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711410646


  Pris Bøger:


  Et glas mælk, tak.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Et glas mælk, tak.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Et glas mælk, tak.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Et glas mælk, tak.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Et glas mælk, tak.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Et glas mælk, tak.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Et glas mælk, tak Gratis

  Bogen af Herbjørg Wassmo

 • Et glas mælk, tak


 • Et glas mælk, tak (e-bog) af Herbjørg Wassmo, Annelise Ebbe

  TAGS:

  Hent Et glas mælk, tak pdf e-bog; Et glas mælk, tak Hent pdf; Hent e-bog Et glas mælk, tak; Bog pdf Et glas mælk, tak; Et glas mælk, tak Hent e-bogen; Hent Et glas mælk, tak txt e-bog; Hent e-bogen På danskEt glas mælk, tak; Hent pdf e-bogen På dansk Et glas mælk, tak; Hent ePUB e-bog Et glas mælk, tak; Et glas mælk, tak Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Et glas mælk, tak; Hent DOC Bog Et glas mælk, tak; Et glas mælk, tak ePUB e-bog; DOCX e-bog Et glas mælk, tak; Hent mobi e-bog Et glas mælk, tak; Læs online Et glas mælk, tak; Hent Et glas mælk, tak doc e-bog; Læs online e-bog Et glas mælk, tak; Et glas mælk, tak Læs online Bog; Et glas mælk, tak Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Et glas mælk, tak;
  Læs online Bog På danskEt glas mælk, tak; Hent Et glas mælk, tak fb2 e-bog; Et glas mælk, tak af Herbjørg Wassmo;
  Herbjørg Wassmo pdf; Et glas mælk, tak af Herbjørg Wassmo txt; Et glas mælk, tak af Herbjørg Wassmo epub;
  Et glas mælk, tak af Herbjørg Wassmo fb2; Et glas mælk, tak af Herbjørg Wassmo mobi; Et glas mælk, tak af Herbjørg Wassmo mp3; Et glas mælk, tak af Herbjørg Wassmo Læs online; Herbjørg Wassmo Læs online e-bog; Herbjørg Wassmo Læs online Bog; Et glas mælk, tak læses Bog; Hent Et glas mælk, tak læses Bog; Et glas mælk, tak læses online bog mp3; Et glas mælk, tak læses online bog

  Skriv et svar