Det bl blod – Ddshacket hent bog (EPUB PDF TXT)

Det blå blod – Dødshacket hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Det blå blod - Dødshacket (e-bog) af Søren Jessen

Det blå blod – Dødshacket


Søren Jessen
Den 13-årige Erton og hans robot og ven, Vito, er på vej med højhastighedstog fra Newropa til kysten Eden, hvor Ertons forældre er på ferie og venter dem. Ind i kupeen træder en ældre mand og en ung pige med mørkerødt hår, isblå øjne og fregner – og et mærke i panden. Pigen er K-10 robot. Den højst udviklede af slagsen. Dem, om hvem man siger, at de fuldstændigt ligner mennesker – på nær en prik. Erton er fascineret af hende. Men da pigen kort efter afgang trækker i nødbremsen, går det op for Erton, at noget er helt galt. Pigen er en hacket robot, styret af et menneske med onde hensigter, og hun har en plan at følge. En plan, der koster menneskeliv. Inden Erton ved af det, befinder han sig alene i et ingenmandsland, langt fra både Newropa og Eden, uden sin ven Vito og på flugt, mistænkt for et mord han ikke har begået.

Vi befinder os i nær fremtid efter en økologisk katastrofe. Store naturområder er ødelagt og mennesker er rykket sammen i større byer, hvor afgrøder dyrkes kunstigt. Robotter er en naturlig del af dagligdagen. Mange af dem er så højtudviklede, at det kun er mærket i panden og det blå blod – nanovæske – der gør det muligt at kende forskel på dem og på mennesker.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Det blå blod – Dødshacket.pdf
 • Det blå blod – Dødshacket.epub
 • Det blå blod – Dødshacket.txt
 • Det blå blod – Dødshacket.fb2
 • Det blå blod – Dødshacket.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Det blå blod – Dødshacket

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Det blå blod – Dødshacket.mp3


 • Genrer

  Børnebøger

  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788702158410


  Pris Bøger:


  Det blå blod – Dødshacket.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Det blå blod – Dødshacket.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Det blå blod – Dødshacket.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Det blå blod – Dødshacket.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Det blå blod – Dødshacket.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Det blå blod – Dødshacket.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Det blå blod – Dødshacket Gratis

  Bogen af Søren Jessen

 • Det blå blod – Dødshacket


 • Det blå blod - Dødshacket (e-bog) af Søren Jessen

  TAGS:

  Hent Det blå blod – Dødshacket pdf e-bog; Det blå blod – Dødshacket Hent pdf; Hent e-bog Det blå blod – Dødshacket; Bog pdf Det blå blod – Dødshacket; Det blå blod – Dødshacket Hent e-bogen; Hent Det blå blod – Dødshacket txt e-bog; Hent e-bogen På danskDet blå blod – Dødshacket; Hent pdf e-bogen På dansk Det blå blod – Dødshacket; Hent ePUB e-bog Det blå blod – Dødshacket; Det blå blod – Dødshacket Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Det blå blod – Dødshacket; Hent DOC Bog Det blå blod – Dødshacket; Det blå blod – Dødshacket ePUB e-bog; DOCX e-bog Det blå blod – Dødshacket; Hent mobi e-bog Det blå blod – Dødshacket; Læs online Det blå blod – Dødshacket; Hent Det blå blod – Dødshacket doc e-bog; Læs online e-bog Det blå blod – Dødshacket; Det blå blod – Dødshacket Læs online Bog; Det blå blod – Dødshacket Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Det blå blod – Dødshacket;
  Læs online Bog På danskDet blå blod – Dødshacket; Hent Det blå blod – Dødshacket fb2 e-bog; Det blå blod – Dødshacket af Søren Jessen;
  Søren Jessen pdf; Det blå blod – Dødshacket af Søren Jessen txt; Det blå blod – Dødshacket af Søren Jessen epub;
  Det blå blod – Dødshacket af Søren Jessen fb2; Det blå blod – Dødshacket af Søren Jessen mobi; Det blå blod – Dødshacket af Søren Jessen mp3; Det blå blod – Dødshacket af Søren Jessen Læs online; Søren Jessen Læs online e-bog; Søren Jessen Læs online Bog; Det blå blod – Dødshacket læses Bog; Hent Det blå blod – Dødshacket læses Bog; Det blå blod – Dødshacket læses online bog mp3; Det blå blod – Dødshacket læses online bog

  Skriv et svar