Englebarnet hent bog (EPUB PDF TXT)

Englebarnet hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Englebarnet (e-bog) af Kim Fupz Aakeson

Englebarnet


Kim Fupz Aakeson




Englebarnet er en tankevækkende og hård roman om at føle sig fremmed i verden, i sin egen krop og over for andre mennesker. Den handler om at stå mellem barndom og voksenliv, om ensomhed og seksualitet, om sindssyge og selvmord – og især ikke at kunne forholde sig til virkeligheden, når den pludselig bliver alt for svær at håndtere.

Hovedpersonen er en dreng, som er meget påvirket af sin spirende seksualitet og den sporadiske kontakt, han kun har med andre mennesker. Han lægger stor distance til de piger og kvinder, der møblerer hans verden – begyndende med hans mor, pigerne i klassen, i centeret og især Dotte, hvis interesse han ikke kan finde ud af at gengælde, selv om han har lyst.

Han har svært ved at give udtryk for alle de kaotiske følelser, der vælter rundt i hans hoved – og han føler direkte væmmelse ved morens meget dominerende seksualitet, der støder ham og blokerer for hans egen søgen og udvikling. Den frihed, hans mor ønsker at give ham, gør ham ikke udfarende og eksperimenterende, han trækker sig ind i sig selv og er plaget af det ustrukturerede liv, som han lever med sin mor, og higer efter hendes udelte opmærksomhed og nogle faste rammer i sin hverdag.

I sin ensomhed opdager han en dag englebarnet, der bor i et skab inde på hans værelse, og som han føler er den eneste, der ser ham, som han virkelig er. Virkelig SER ham. Hun er på størrelse med et barn, helt hvid med blå, blå øjne og en rød mund. Og hun er nøgen. Fra det øjeblik kommer hele hans verden til at dreje sig om Englebarnet, og hvordan han kan beskytte hende fra omverdenen. Han forlader kun nødtvunget sit værelse, og først efter et stykke tid går det op for moren, at noget er rivende galt, og hun forsøger at nå ind til sin søn, men måske er det allerede for sent.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Englebarnet.pdf
 • Englebarnet.epub
 • Englebarnet.txt
 • Englebarnet.fb2
 • Englebarnet.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Englebarnet

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Englebarnet.mp3


 • Længde
  123 sider

  Genrer

  Børnebøger, Ungdomsbøger, 12-15 År
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711343487


  Pris Bøger:


  Englebarnet.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Englebarnet.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Englebarnet.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Englebarnet.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Englebarnet.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Englebarnet.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Englebarnet Gratis

  Bogen af Kim Fupz Aakeson

 • Englebarnet


 • Englebarnet (e-bog) af Kim Fupz Aakeson

  TAGS:

  Hent Englebarnet pdf e-bog; Englebarnet Hent pdf; Hent e-bog Englebarnet; Bog pdf Englebarnet; Englebarnet Hent e-bogen; Hent Englebarnet txt e-bog; Hent e-bogen På danskEnglebarnet; Hent pdf e-bogen På dansk Englebarnet; Hent ePUB e-bog Englebarnet; Englebarnet Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Englebarnet; Hent DOC Bog Englebarnet; Englebarnet ePUB e-bog; DOCX e-bog Englebarnet; Hent mobi e-bog Englebarnet; Læs online Englebarnet; Hent Englebarnet doc e-bog; Læs online e-bog Englebarnet; Englebarnet Læs online Bog; Englebarnet Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Englebarnet;
  Læs online Bog På danskEnglebarnet; Hent Englebarnet fb2 e-bog; Englebarnet af Kim Fupz Aakeson;
  Kim Fupz Aakeson pdf; Englebarnet af Kim Fupz Aakeson txt; Englebarnet af Kim Fupz Aakeson epub;
  Englebarnet af Kim Fupz Aakeson fb2; Englebarnet af Kim Fupz Aakeson mobi; Englebarnet af Kim Fupz Aakeson mp3; Englebarnet af Kim Fupz Aakeson Læs online; Kim Fupz Aakeson Læs online e-bog; Kim Fupz Aakeson Læs online Bog; Englebarnet læses Bog; Hent Englebarnet læses Bog; Englebarnet læses online bog mp3; Englebarnet læses online bog

  Skriv et svar