Blodappelsiner hent bog (EPUB PDF TXT)

Blodappelsiner hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Blodappelsiner (e-bog) af Rivka Uzan Fafner, Hans Henrik Fafner, Liad Shoham

Blodappelsiner


Liad Shoham
Israels bedst sælgende krimiforfatter og en ny stjerne på den internationale krimiscene.

I Telaviv-forstaden Petach Tikva arbejder Anat Nachmias på den lokale politistation med småkriminalitet. Hun keder sig på jobbet, og heller ikke forberedelserne af hendes forestående bryllup med sønnen til en af kvarterets magtfulde mænd, optager hende synderligt. Så da den gravide Shirli en dag opsøger hende og fortæller, at hendes mand – en kontroversiel freelancejournalist – er sporløst forsvundet, kaster Anat sig over efterforskningen. Til irritation for hendes overordnede som er af den opfattelse, at folk ikke bare forsvinder i det rolige og pæne forstadskvarter Petach Tikva.

Anats efterforskning får en saltvandsindsprøjtning, da Ido Dolev – en ganske charmerende kampagneleder for en af kandidaterne til det forestående valg i Petach Tikva – begynder at interessere sig for den forsvundne journalist. Selvom Anat og Ido har forskellige mål, indser de hurtigt, at de er nødt til at samarbejde, og meget mod sine principper begynder Anat at føle sig tiltrukket af den ombejlede Ido Dolev. Den barske virkelighed, som de afdækker lidt efter lidt, får dem til at tvivle på alt, hvad de har forestillet sig om Petach Tikva – og om sig selv.

Liad Shohams bøger udgør ikke en serie, men er enkeltstående romaner. Fælles for dem er, at hovedpersonerne altid er helt almindelige israelere, hvilket giver bøgerne en høj grad af troværdighed.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Blodappelsiner.pdf
 • Blodappelsiner.epub
 • Blodappelsiner.txt
 • Blodappelsiner.fb2
 • Blodappelsiner.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Blodappelsiner

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Blodappelsiner.mp3


 • Længde
  385 sider

  Genrer

  Krimier, Thriller og Spænding
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788793166509


  Pris Bøger:


  Blodappelsiner.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Blodappelsiner.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Blodappelsiner.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Blodappelsiner.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Blodappelsiner.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Blodappelsiner.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Blodappelsiner Gratis

  Bogen af Liad Shoham

 • Blodappelsiner


 • Blodappelsiner (e-bog) af Rivka Uzan Fafner, Hans Henrik Fafner, Liad Shoham

  TAGS:

  Hent Blodappelsiner pdf e-bog; Blodappelsiner Hent pdf; Hent e-bog Blodappelsiner; Bog pdf Blodappelsiner; Blodappelsiner Hent e-bogen; Hent Blodappelsiner txt e-bog; Hent e-bogen På danskBlodappelsiner; Hent pdf e-bogen På dansk Blodappelsiner; Hent ePUB e-bog Blodappelsiner; Blodappelsiner Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Blodappelsiner; Hent DOC Bog Blodappelsiner; Blodappelsiner ePUB e-bog; DOCX e-bog Blodappelsiner; Hent mobi e-bog Blodappelsiner; Læs online Blodappelsiner; Hent Blodappelsiner doc e-bog; Læs online e-bog Blodappelsiner; Blodappelsiner Læs online Bog; Blodappelsiner Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Blodappelsiner;
  Læs online Bog På danskBlodappelsiner; Hent Blodappelsiner fb2 e-bog; Blodappelsiner af Liad Shoham;
  Liad Shoham pdf; Blodappelsiner af Liad Shoham txt; Blodappelsiner af Liad Shoham epub;
  Blodappelsiner af Liad Shoham fb2; Blodappelsiner af Liad Shoham mobi; Blodappelsiner af Liad Shoham mp3; Blodappelsiner af Liad Shoham Læs online; Liad Shoham Læs online e-bog; Liad Shoham Læs online Bog; Blodappelsiner læses Bog; Hent Blodappelsiner læses Bog; Blodappelsiner læses online bog mp3; Blodappelsiner læses online bog

  Skriv et svar