Forbandede yngel hent bog (EPUB PDF TXT)

Forbandede yngel hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Forbandede yngel (e-bog) af Anne-Cathrine Riebnitzsky

Forbandede yngel


Anne-Cathrine Riebnitzsky
Vinder af De Gyldne Laurbær 2013

I et fly på vej hjem fra Afghanistan sætter Lisa sig ved siden af lægen Andreas. Hun har besluttet sig for at fortælle ham sin livshistorie. Det er historien om et røveri, et veltilrettelagt dødsfald og en lillesøster, der vil begå selvmord; om en mor, der græder for meget, og en far, der slår. En historie om at gå i krig, at springe ud fra fly, rejse langt væk og alligevel være fanget. Men det er også historien om fire uadskillelige søskende, om forelskelse og om viljen til at overleve.

Forbandede yngel er en barsk og poetisk roman om en kvindes kamp for at komme overens med sin fortid og måske få en chance for at finde kærligheden.Vinder af Politikens romankonkurrence 2013.

Om forfatteren:
Anne-Cathrine Riebnitzsky f. 1974. Uddannet fra Forfatterskolen i 1998. Sprogofficer i russisk i 2003. Hun arbejdede bl.a. ved ambassaden i

Rusland, inden hun i 2007 blev udsendt til Afghanistan, først som soldat og siden som udenrigsministeriets rådgiver. I 2010 modtog hun Anders Lassen Fondens legat for “betydningsfuld militær og civil indsats under udsendelsen i 2007 og 2008”. Anne-Cathrine Riebnitzskys første bog var biografien Kvindernes krig (2010) om hendes arbejde med afghanske kvinder. Bogen blev nomineret til Weekendavisens Litteraturpris 2010. I 2012 udkom hendes debut som romanforfatter, Den stjålne vej, som hun modtog BogForums Debutantpris
for samme år. Bogen blev nomineret til Weekendavisens Litteraturpris og
til DR Romanprisen. Forbandede yngel er vinder af Politikens romankonkurrence 2013.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Forbandede yngel.pdf
 • Forbandede yngel.epub
 • Forbandede yngel.txt
 • Forbandede yngel.fb2
 • Forbandede yngel.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Forbandede yngel

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Forbandede yngel.mp3


 • Længde
  329 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788740012804


  Pris Bøger:


  Forbandede yngel.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Forbandede yngel.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Forbandede yngel.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Forbandede yngel.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Forbandede yngel.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Forbandede yngel.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Forbandede yngel Gratis

  Bogen af Anne-Cathrine Riebnitzsky

 • Forbandede yngel


 • Forbandede yngel (e-bog) af Anne-Cathrine Riebnitzsky

  TAGS:

  Hent Forbandede yngel pdf e-bog; Forbandede yngel Hent pdf; Hent e-bog Forbandede yngel; Bog pdf Forbandede yngel; Forbandede yngel Hent e-bogen; Hent Forbandede yngel txt e-bog; Hent e-bogen På danskForbandede yngel; Hent pdf e-bogen På dansk Forbandede yngel; Hent ePUB e-bog Forbandede yngel; Forbandede yngel Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Forbandede yngel; Hent DOC Bog Forbandede yngel; Forbandede yngel ePUB e-bog; DOCX e-bog Forbandede yngel; Hent mobi e-bog Forbandede yngel; Læs online Forbandede yngel; Hent Forbandede yngel doc e-bog; Læs online e-bog Forbandede yngel; Forbandede yngel Læs online Bog; Forbandede yngel Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Forbandede yngel;
  Læs online Bog På danskForbandede yngel; Hent Forbandede yngel fb2 e-bog; Forbandede yngel af Anne-Cathrine Riebnitzsky;
  Anne-Cathrine Riebnitzsky pdf; Forbandede yngel af Anne-Cathrine Riebnitzsky txt; Forbandede yngel af Anne-Cathrine Riebnitzsky epub;
  Forbandede yngel af Anne-Cathrine Riebnitzsky fb2; Forbandede yngel af Anne-Cathrine Riebnitzsky mobi; Forbandede yngel af Anne-Cathrine Riebnitzsky mp3; Forbandede yngel af Anne-Cathrine Riebnitzsky Læs online; Anne-Cathrine Riebnitzsky Læs online e-bog; Anne-Cathrine Riebnitzsky Læs online Bog; Forbandede yngel læses Bog; Hent Forbandede yngel læses Bog; Forbandede yngel læses online bog mp3; Forbandede yngel læses online bog

  Skriv et svar