Skorpionens hale hent bog (EPUB PDF TXT)

Skorpionens hale hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Skorpionens hale (e-bog) af Peter H. Fogtdal

Skorpionens hale


Peter H. Fogtdal
En sprudlende fortælling fra forfatteren til Zarens Dværg.

Tolv galninge fra hele verden er indespærret i en dårekiste i Aleppo. For at komme ud er de nødt til at fortælle en opløftende og sandfærdig historie om døden til en overvægtig sultan. Hvis ikke de gør det, får de hovedet hugget af. Det bliver startskuddet til et festfyrværkeri af fantastiske beretninger fra hele verden; om den buddhistiske munk fra Tibet, der foretager sære glidefald i forsøget på at nå Nirvana, om den tungsindige kalif af Egypten, der har et harem på to hundred skønheder, om den dygtigste løber fra Hellas, som spænder ben for sine modstandere, om den mandlige indsæber i det tyrkiske bad i Odessa, som forelsker sig i Zarens datter, om den uhelbredelige optimist fra Nicaragua, som møder Jomfru Maria på en søbred, og om en dansk dreng, der med sin døde farmor rejser rundt på et flyvende tæppe for at besøge alverdens guder.

Med inspiration fra 1001 Nats Eventyr, H.C. Andersen, græsk mytologi, poeten Rumi, de tolv stjernetegn, Brødrende Grimm og Illustrerede Klassikere fortæller Peter H. Fogtdal om menneskets forhold til livets afslutning og alt det, der går forud for den.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Skorpionens hale.pdf
 • Skorpionens hale.epub
 • Skorpionens hale.txt
 • Skorpionens hale.fb2
 • Skorpionens hale.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Skorpionens hale

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Skorpionens hale.mp3


 • Længde
  248 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788702096279


  Pris Bøger:


  Skorpionens hale.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Skorpionens hale.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Skorpionens hale.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Skorpionens hale.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Skorpionens hale.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Skorpionens hale.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Skorpionens hale Gratis

  Bogen af Peter H. Fogtdal

 • Skorpionens hale


 • Skorpionens hale (e-bog) af Peter H. Fogtdal

  TAGS:

  Hent Skorpionens hale pdf e-bog; Skorpionens hale Hent pdf; Hent e-bog Skorpionens hale; Bog pdf Skorpionens hale; Skorpionens hale Hent e-bogen; Hent Skorpionens hale txt e-bog; Hent e-bogen På danskSkorpionens hale; Hent pdf e-bogen På dansk Skorpionens hale; Hent ePUB e-bog Skorpionens hale; Skorpionens hale Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Skorpionens hale; Hent DOC Bog Skorpionens hale; Skorpionens hale ePUB e-bog; DOCX e-bog Skorpionens hale; Hent mobi e-bog Skorpionens hale; Læs online Skorpionens hale; Hent Skorpionens hale doc e-bog; Læs online e-bog Skorpionens hale; Skorpionens hale Læs online Bog; Skorpionens hale Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Skorpionens hale;
  Læs online Bog På danskSkorpionens hale; Hent Skorpionens hale fb2 e-bog; Skorpionens hale af Peter H. Fogtdal;
  Peter H. Fogtdal pdf; Skorpionens hale af Peter H. Fogtdal txt; Skorpionens hale af Peter H. Fogtdal epub;
  Skorpionens hale af Peter H. Fogtdal fb2; Skorpionens hale af Peter H. Fogtdal mobi; Skorpionens hale af Peter H. Fogtdal mp3; Skorpionens hale af Peter H. Fogtdal Læs online; Peter H. Fogtdal Læs online e-bog; Peter H. Fogtdal Læs online Bog; Skorpionens hale læses Bog; Hent Skorpionens hale læses Bog; Skorpionens hale læses online bog mp3; Skorpionens hale læses online bog

  Skriv et svar