Solstorm hent bog (EPUB PDF TXT)

Solstorm hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Solstorm (e-bog) af Per Diemer, Rasmus Dahlberg

Solstorm


Rasmus Dahlberg
Hvad gør du, når katastrofen rammer?

I december 2012 vender Lisbeth Storm hjem til sin lejlighed på Nørrebro efter endnu en opgave for en international hjælpeorganisation i et af verdens katastrofeområder. Oplevelserne har givet hende ar på sjælen, og hun har besluttet at skifte spor og lægge tragedierne bag sig. Men snart får Lisbeth brug for al sin viden om overlevelse, når strømmen i hele Danmark forsvinder efter en voldsom solstorm.

Et svært genkendeligt København er kulissen, som Lisbeth og hendes papbarn, Halfdan, vandrer rundt i. De flytter ind til Lisbeth far, en pensioneret kommandørkaptajn fra flåden, som har forskanset sig i sit store hus på Frederiksberg med nødgenerator og konserves i kælderen. Mens samfundet falder fra hinanden, går jagten på Halfdans far, Lisbeths ekskæreste, som er forsvundet under en opgave for de danske myndigheder. Samtidig går Lisbeth ind i det frivillige hjælpearbejde og udfordres både på sin erfaring og sine følelser.

SOLSTORM viser med skræmmende klarhed, hvad der sker, når katastrofen skræller det tynde lag af civilisation væk og slipper vildskaben og uforudsigeligheden løs i vores moderne samfund.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Solstorm.pdf
 • Solstorm.epub
 • Solstorm.txt
 • Solstorm.fb2
 • Solstorm.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Solstorm

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Solstorm.mp3


 • Længde
  288 sider

  Genrer

  Krimier
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711384688


  Pris Bøger:


  Solstorm.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Solstorm.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Solstorm.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Solstorm.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Solstorm.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Solstorm.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Solstorm Gratis

  Bogen af Rasmus Dahlberg

 • Solstorm


 • Solstorm (e-bog) af Per Diemer, Rasmus Dahlberg

  TAGS:

  Hent Solstorm pdf e-bog; Solstorm Hent pdf; Hent e-bog Solstorm; Bog pdf Solstorm; Solstorm Hent e-bogen; Hent Solstorm txt e-bog; Hent e-bogen På danskSolstorm; Hent pdf e-bogen På dansk Solstorm; Hent ePUB e-bog Solstorm; Solstorm Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Solstorm; Hent DOC Bog Solstorm; Solstorm ePUB e-bog; DOCX e-bog Solstorm; Hent mobi e-bog Solstorm; Læs online Solstorm; Hent Solstorm doc e-bog; Læs online e-bog Solstorm; Solstorm Læs online Bog; Solstorm Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Solstorm;
  Læs online Bog På danskSolstorm; Hent Solstorm fb2 e-bog; Solstorm af Rasmus Dahlberg;
  Rasmus Dahlberg pdf; Solstorm af Rasmus Dahlberg txt; Solstorm af Rasmus Dahlberg epub;
  Solstorm af Rasmus Dahlberg fb2; Solstorm af Rasmus Dahlberg mobi; Solstorm af Rasmus Dahlberg mp3; Solstorm af Rasmus Dahlberg Læs online; Rasmus Dahlberg Læs online e-bog; Rasmus Dahlberg Læs online Bog; Solstorm læses Bog; Hent Solstorm læses Bog; Solstorm læses online bog mp3; Solstorm læses online bog

  Skriv et svar