Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog hent bog (EPUB PDF TXT)

Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Spil Smart volume 2 - sammenspilsbog (e-bog) af David Nejrup, Tove Sørensen, Liv Beck

Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog


Liv Beck
Spil Smart volume 2 er nummer to i rækken af sammenspilsbøger vi planlægger at udgive i fremtiden. Den kommer her som E-book så den bruges i klassen på smartboardet eller på tablet.

Vi har lyttet til nogle af de gode tilbagemeldinger og idéer der er kommet fra de som købte Spil Smart 1 – en af de vigtigste input som gik igen, var ønsket om ideer fra forfatterne til variationer og udvidelser af Spil Smart arrangementerne. Så det har vi sørget for at inkludere i bogen. Efter hvert arrangement er der nu to sider ekstra med konkrete ideer fra Liv og Tove til udvidelser og variationer.

Og så har vi nogle virkelig fede hits med i Volume 2, fx Marie Key med “Uden forsvar”, NOAH med “Over byen”, Sam Smith med “Stay with me” og mange flere.

Bogens metode er let og enkel for underviseren at bruge og selv den ikke så øvede musikunderviser vil hurtigt kunne bruge bogen effektivt til at få en hel skoleklasse til at spille up to date musik der lyder godt.

Sangliste:

Uden Forsvar, Marie Key
All about that bass
Den første gang L.I.G.A
Kærlighed og krig, Burhan G
Million, Joey Moe
Next to me, Emeli Sande
Over byen, Noah
Stay with me, Sam Smith
Roar, Katy Perry
Rude, Magic

Fra forfatternes forord:

Kære musiklærer
Vi er så glade for, at du sidder med undervisningsbogen Spil Smart 2 i hånden.
Vores rolle som forfattere til denne bog har været at stå for det arbejde, det er, at forberede dine sammenspilstimer. Et yderst tidskrævende arbejde, vi kun alt for godt kender fra vores mange år som musiklærere. Vores mission – og hele Spil Smart konceptet – er altså opstået ud fra vores egne behov.

For hvor var de henne, alle de gode og aktuelle numre i simple, gode og realistiske arrangementer,der var lige til at gå til? Svaret er: De var der ikke. Dét er de nu. Undervejs har vi søgt blandt hundredevis af sange, forfinet arrangementer igen og igen og afprøvet´dem i undervisningen, indtil vi nærmede os en effektiv, virkningsfuld – og meget sjovere – måde at gennemføre sammenspilstimer på.

Målet med bogen er at tilgodese både garvede og grønne musiklærere og løse den musikalske og pædagogiske udfordring ved sammenspil med hele klasser. For med lang forberedelsestid, mange elever, ét musiklokale og én lærer kan der være lang vej til den optimale sammenspilstime. Derfor har vi udvalgt de gode, populære sange, som dine elever kender på forhånd, tilpasset dem niveauet, så du kan spare tid, komme hurtigt i gang med undervisningen og med dét, det hele drejer sig om: at spille sammen.

Spil Smart 2 er, ligesom 1’eren, enkle arrangementer af aktuelle hits, og du får det klassiske Spil Smart-arrangement med fire roller. Som noget nyt har vi lavet et afsnit til hver sang med konkrete,enkle idéer til variationer og udvidelser, som du kan bruge efter behov.

En vigtig del af Spil Smart-konceptet er, at eleverne skal rotere, så alle kommer rundt på alle instrumenter: Piger og drenge, generte og modige, trænede og utrænede. Vores ønske er nemlig, at alle elever i folkeskolen skal opleve glæden ved klassen som én helhed, der spiller musik sammen og deler de positive afsmitninger, der ikke er til at overse: forbedret indlæringsevne, koncentration, kreativitet og empati, for bare at nævne nogle af de mange ekstra gevinster, musikken giver.

Vi ønsker dig rigtig god undervisnings- og spillelyst og håber, du vil dele vores motto:

Musik er for alle!

God fornøjelse.
Med venlig hilsen
Liv og Tove + Stepnote


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog.pdf
 • Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog.epub
 • Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog.txt
 • Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog.fb2
 • Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog.mp3


 • Længde
  53 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Kunst, Musik, Teater og Film
  Serie
  Spil Smart
  Nummer i serie
  2
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf
  Beskyttelse
  Adobe DRM
  ISBN
  9790661390466


  Pris Bøger:


  Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog Gratis

  Bogen af Liv Beck

 • Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog


 • Spil Smart volume 2 - sammenspilsbog (e-bog) af David Nejrup, Tove Sørensen, Liv Beck

  TAGS:

  Hent Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog pdf e-bog; Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog Hent pdf; Hent e-bog Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog; Bog pdf Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog; Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog Hent e-bogen; Hent Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog txt e-bog; Hent e-bogen På danskSpil Smart volume 2 – sammenspilsbog; Hent pdf e-bogen På dansk Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog; Hent ePUB e-bog Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog; Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog; Hent DOC Bog Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog; Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog ePUB e-bog; DOCX e-bog Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog; Hent mobi e-bog Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog; Læs online Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog; Hent Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog doc e-bog; Læs online e-bog Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog; Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog Læs online Bog; Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog;
  Læs online Bog På danskSpil Smart volume 2 – sammenspilsbog; Hent Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog fb2 e-bog; Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog af Liv Beck;
  Liv Beck pdf; Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog af Liv Beck txt; Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog af Liv Beck epub;
  Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog af Liv Beck fb2; Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog af Liv Beck mobi; Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog af Liv Beck mp3; Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog af Liv Beck Læs online; Liv Beck Læs online e-bog; Liv Beck Læs online Bog; Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog læses Bog; Hent Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog læses Bog; Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog læses online bog mp3; Spil Smart volume 2 – sammenspilsbog læses online bog

  Skriv et svar